Wake-up Call: Cut The Rope naar Android, eerste foto Gingerbread

wake-up-callCut The Rope komt naar Android, ADW Launcher 1.20 met ADW Notifier is uitgebracht, Feest.je 2.1 biedt nog meer mogelijkheden en de eerste foto lekt uit van Gingerbread. Het is vandaag dinsdag 19 oktober 2010, de tijd is 8:05 uur, het wordt vandaag een wisselvallige herfstdag met een maximumtemperatuur van 11 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Cut The Rope komt naar Android

Ontwikkelaar Semyon Voinov van Zeptolab laat exclusief aan Android Planet weten dat het populaire iPhone-spelletje ‘Cut The Rope’ in de toekomst voor Android verschijnt. “We zijn van plan om een Android-versie te ontwikkelen, maar het is nog moeilijk om een releasedatum te geven”, zegt Voinov. In Cut The Rope moet je 100 verschillende levels oplossen door touwtjes door te snijden. De puzzels zijn vernuftig en er hangt een vrolijke sfeer. Het zou een verrijking van de Android Market zijn als Cut The Rope riching Android gaat.

ADW Launcher 1.20 met ADW Notifier uitgebracht

adw-launcherEén van de populairste launcher, ADW Launcher, heeft een nieuwe update ontvangen. Met versie 1.20 kunnen gebruikers widgets op een vloeiende wijze verkleinen en vergroten. Hierdoor verdwijnt het gevoel dat je werkt met een grid van vier bij vier blokken. Deze functie zit al een tijdje in LauncherPro. Nieuw is de ondersteuning voor ADW Notifier. Als je twee ongelezen mailtjes hebt, dan staat het nummertje ‘2’ in de rechterbovenhoek van een mailapplicatie. Met ADW Notifier is dit mogelijk bij alle applicaties, zolang ontwikkelaars ADW Notifier ondersteunen. Een voorbeeld: een tv-gids-applicatie geeft weer hoeveel favoriete programma’s er vandaag op televisie te zien zijn. Of een voetbalapplicatie communiceert het aantal wedstrijden. Een interessante optie! ADW Launcher downloaden? Scan de QR-code hieronder.

Downloaden via Android-browser: ADW Launcher (gratis)

qrcode-app

Feest.je 2.1: nog meer mogelijkheden

Heb jij de nieuwe update van feest.je al gedownload? Het is nu makkelijker om op een feestje in te checken. Als er feestjes in de buurt aan de gang zijn, dan worden deze weergegeven bij spots in de buurt. In de vriendenactiviteit kun je de statusupdates zien van iemand die aangeeft naar een feestje te gaan of van iemand die zelf een feestje geeft. Maak je zelf een feestje aan? Push het naar Hyves, Facebook en Twitter, zodat je gemakkelijk al je vrienden kan uitnodigen voor het feest of het evenement. Feest.je is de Nederlandse variant op Foursquare en Gowalla, waarbij je ‘koning’ kunt worden als je een bepaalde horecaplek vaak bezoekt. Zo bouw je gaandeweg een koninkrijk op. Uitgaan wordt dankzij Feest.je alleen maar leuker!

Downloaden via Android-browser: Feest.je (gratis)

qrcode-app

Eerste foto van Gingerbread lekt uit

De kop van dit bericht is spectaculairder dan de daadwerkelijke foto. Op de vage foto zie je een Nexus One met daarop de Gingerbread build. Hoewel de UI beter afgewerkt is, zijn er geen grote verschillen. Een nieuwe YouTube-applicatie, SIP-ondersteuning in Google Voice en hardwareversnelling zijn nieuwe mogelijkheden. Wij worden er niet direct razend enthousiast van. Jij?

gingerbread

Categorie(ën): android
Raad ons ook aan op Google
moveexpand

AndroidPlanet NieuwsUpdate


We geven een Chromecast weg!

Schrijf je nu in voor de AndroidPlanet nieuwsupdate en maak kans op een Chromecast.


Bij aanmelding ga ik akkoord met de algemene voorwaarden.
moveexpand

De Populairste Android smartphones


Hier vind je de populairste Android smartphones van dit moment. Bekijk onze video review, lees onze tips en ontdek de beste Android smartphone aanbiedingen!

Top 4: Android smartphones

Galaxy S5 + Gratis Cover
Toestel: nu €0,- | 300 Min | Onbep. SMS | 1GB | €10,- korting p/m!
Meer info
LG G3 + Gratis G Watch!
Toestel: €0,- | 300 Min | Onbep. SMS | 1GB | €10,- korting p/m!
Meer info
Samsung Galaxy S5 Mini
Toestel: €0,- | 200 Min | Onbep. SMS | 700MB | €7,- korting p/m!
Meer info
Huawei Ascend P7 Black
Toestel: €0,- | 150 Min | Onbep. SMS | 500MB | €6,- korting p/m!
Meer info

Bekijk de Galaxy S5 Video Review

Video Samsung Galaxy S5 Review

Meer info populairste smartphones

- Galaxy S5 review - Galaxy S5 nieuws
- LG G3 review - LG G3 nieuws
- Ascend P7 review - Ascend P7 nieuws
- Xperia Z2 review - Xperia Z2 nieuws
Adverteren op Android Planet via AdFactor