“Nieuwe bètaversie SwiftKey is een flinke verbetering”

Voordat de ontwikkelaars van SwiftKey een nieuwe update in de Android Market uitbrengen, gaat deze eerst naar een aantal VIP-leden. Zo ook de allernieuwste update van dit slimme toetsenbord. Android Police heeft de bètaversie mogen testen en de website oordeelt zeer positief over de update. “Niet alleen komt het toetsenbord met betere voorspellingen, er is ook eindelijk een mogelijkheid om pijltjestoetsen toe te voegen aan het toetsenbord”, aldus de website. “Een welkome aanvulling voor Android-gebruikers met een toestel zonder trackball.” Wanneer gebruikers de pijltjestoetsen activeren, dan verschijnt er een extra rij onderin beeld, terwijl de rest van de lay-out van het toetsenbord ongewijzigd blijft.

Artem Russakovskii van Android Police beweert dat de woordvoorspellingen zo goed zijn, dat gebruikers voortaan onnauwkeurig op het toetsenbord kunnen rammen. Zelfs dan produceert het toetsenbord leesbare teksten, die grammatisch en tekstueel kloppen:

And at the end there, because it analyzed my SMS texts and previous corrections, it just knew what I was trying to say. This thing is alive!

SwiftKey analyseert woorden en voorspelt wat je typt of wat je gaat typen. Een voorbeeld: als je vaak ‘ik hou van jou’ tikt, dan kun je de volgende keer na het typen van ‘ik hou’ met één druk op de knop de woorden ‘van’ en ‘jou’ aan een tekst toevoegen. Ook doet SwiftKey aan autocorrectie, zodat typefouten verleden tijd zijn.

Ben je geen SwiftKey VIP-lid? Dan zul je helaas even moeten wachten tot de nieuwste versie in de Android Market verschijnt.


logo-app
SwiftKey Keyboard + Emoji
SwiftKey
0   
qrcode-app


logo-app
App Name
Developer
Free   
qrcode-app

Categorie(ën): tools
 • martijn

  dat is wel welkom!!

  die vorige versie vond ik egt bagger..

  behalve de voorspellingen ook nog iets anders bijzonders??

  ik gebruik nu Smart Keyboard Pro, en daar is bijna ALLES aan aan te passen!
  een verademing!

 • Gerben

  Ik hoop dat hij snel komt want nu erger ik me nog aan de kleine swiftkey toetsen op mijn wildfire, hoop dat dat gefixt wordt. Ziet er ook wel vet uit met Gingerbread denk ik!

 • Appelflap

  Ze flikken het weer. Deze optie was 2 weken geleden toegevoegd aan thumb keyboard. Exact dezelfde optie. Ook met de mogelijkheid om de cursors weg te laten. Wederom een brutale kopie van een innovatie die is toegevoed aan thumb keyboard.

  Wat is dit voor een bedrijf… Absurd.

 • shadowRAR

  Is de voorspelling ook in het NL?

 • Rob

  Origineel geplaatst door

  HTC heeft allang pijltjes onder hun toetsenbord, ik vind het echt absurd dat
  Thumb keyboard dat kopieert.

 • Appelflap

  Origineel geplaatst door Rob
  Origineel geplaatst door HTC heeft allang pijltjes onder hun toetsenbord, ik vind het echt absurd dat
  Thumb keyboard dat kopieert.

  Het gaat erom dat ik dit 1 week geleden op de markt heb gebracht en het gaat om het feit dat ik ze optioneel heb gemaakt. Was bij geen enkel keyboard aanwezig en nu opeens ook bij SwiftKey.
  Dit maakt de sfeer uitermate verlammend om te werken. Temeer daar SwiftKey een veel groter platform heeft om zich te profileren. Dan lijkt het erop alsof zij die vindingen zelf doen, terwijl het tegendeel waar is. Zo hebben ze ook de thumb keyboard layout gebracht op een platform geschonken door Google (ces las Vegas) alsof zij het hebben gebracht.

  Mijn mening is dat dit funest is voor de ontwikkeling van producten. Als ik merk dat wanneer ik iets introduceer dit direct wordt overgenomen (nogmaals het gaat over de optionaliteit van de keys en het feit dat geen enkel keyboard in de markt dit hiervoor had… Behoudens natuurlijk HTC) maakt dat in feite de situatie onhoudbaar en kan ik niets anders dan mijn budget steken in marketing in plaats van ontwikkeling.

  Overigens denk ik nu dat ik een zeer goede zaak heb tegen SwiftKey.

 • Jost

  @Appelflap:
  hoezo heb jij een zaak tegen swiftkey als jij het ”gekopieerd” hebt van HTC? Doe je toch hetzelfde?

 • Airwin

  Laten we de ultieme woord voorspelling even niet vergeten. Wat een top toetsenbord! Wat men vaak doet is het vergelijken met auto correctie, maar dit biedt dat PLUS woordvoorspelling. Oftewel suggestie aan de hand van leren uit het verleden, voor wat je gaat/wilt gaan tikken. Ipv wat je had willen tikken zoals bij auto correctie.
  En laat swiftkey deze uitleg maar niet op hun site zetten want dan klaag ik ze aan :-).

 • BillSplate

  Hoe wil jij bewijzen dat zij het van JOU gekopieerd hebben. Misschien zitten zij er al veel langee aan te denken, maar konden zij het niet eerder online zetten. Dit zouden zij wél kunnen bewijzen, doordat ze de plannen ervan ergens opgeslagen moeten hebben. Digitaal of in hardcopy.

  Doe verder niet zo mal. Welkom in de echte wereld waar al eeuwenlang ideeën gestolen worden en/of dusdanig verbeterd worden. Uiteraard, mocht dit het geval zijn dat het gestolen is.

  Ik snap best dat je je benadeeld voelt of dat jou onrecht is aangedaan, maar wees realistisch.

 • Appelflap

  Origineel geplaatst door BillSplate
  Hoe wil jij bewijzen dat zij het van JOU gekopieerd hebben. Misschien zitten zij er al veel langee aan te denken, maar konden zij het niet eerder online zetten. Dit zouden zij wél kunnen bewijzen, doordat ze de plannen ervan ergens opgeslagen moeten hebben. Digitaal of in hardcopy.Doe verder niet zo mal. Welkom in de echte wereld waar al eeuwenlang ideeën gestolen worden en/of dusdanig verbeterd worden. Uiteraard, mocht dit het geval zijn dat het gestolen is.Ik snap best dat je je benadeeld voelt of dat jou onrecht is aangedaan, maar wees realistisch.

  Realistisch is dat ik moet concluderen dat marketing een meer interessante investering is dan ontwikkeling. Dat is de tragiek van de vrije markt. Het uiteindelijke resultaat veel en meer van hetzelfde. Marginaal bovendien, overladen door het lawaai van reclamegeweld.

 • patrick

  woordvoorspelling… dat kon m’n telefoon van 3 jaar geleden ook al, en nu nog steeds (x10)
  maar ik wil gwn een zo’n simpel mogelijk toetsenbord, en zoals die nu is is het perfectoooo
  xperia x10 standard keyboard

 • http://www.irgo.info Mark

  @Appelflap: Dat is altijd al zo geweest! Marketing gaat boven ontwikkeling. Waarom was de GameGear vroeger met een fullcolor scherm (inclusief backlight ) langena niet zo populair als de ordinaire Gameboy? Waarvan de opvolger nog steeds slechter is dan de Gamegear qua technologie.

  Reality is a bitch

 • Airwin

  Jemig ik was al tevreden over swiftkey maar deze bèta doet daar nog een scheutje bovenop. De paar twijfels die ik had zijn weggenomen en dit tikt zonder twijfel het beste van alles wat ik ooit geprobeerd heb! Helemaal FANTASTISCH!

Raad ons ook aan op Google
moveexpand

AndroidPlanet NieuwsUpdate


We geven een Motorola Moto G weg!

Schrijf je nu in voor de AndroidPlanet nieuwsupdate en maak kans op deze Moto G.


Bij aanmelding ga ik akkoord met de algemene voorwaarden.
moveexpand

De Populairste Android smartphones


Hier vind je de populairste Android smartphones van dit moment. Bekijk onze video review, lees onze tips en ontdek de beste Android smartphone aanbiedingen!

Top 4: Android smartphones

Galaxy S5 + Gratis Cover
Toestel: nu €0,- | 300 Min | Onbep. SMS | 1GB | €10,- korting p/m!
Meer info
LG G3 + Gratis G Watch!
Toestel: €0,- | 300 Min | Onbep. SMS | 1GB | €10,- korting p/m!
Meer info
Samsung Galaxy S5 Mini
Toestel: €0,- | 200 Min | Onbep. SMS | 700MB | €7,- korting p/m!
Meer info
Huawei Ascend P7 Black
Toestel: €0,- | 150 Min | Onbep. SMS | 500MB | €6,- korting p/m!
Meer info

Bekijk de Galaxy S5 Video Review

Video Samsung Galaxy S5 Review

Meer info populairste smartphones

- Galaxy S5 review - Galaxy S5 nieuws
- LG G3 review - LG G3 nieuws
- Ascend P7 review - Ascend P7 nieuws
- Xperia Z2 review - Xperia Z2 nieuws
Adverteren op Android Planet via AdFactor