HTC heeft iets groots gepland op 27 juni

htc batterijHTC organiseert op 27 juni in Londen een groots evenement, waar de “nieuwste toevoeging aan het HTC-portfolio” zal worden gepresenteerd. Nederlandse journalisten krijgen vier dagen eerder al in Utrecht de aankondigingen te zien, waarbij zal worden getoond “waar design en hoogstaande technologie toe kunnen leiden”. Het lijkt om een grote aankondiging te gaan, die langzamerhand een traditie lijkt te worden. In juni 2009 kondigde HTC in Londen voor het eerst de HTC Hero en HTC Sense aan. In september 2010 volgde de aankondiging van de HTC Desire Z en de HTC Desire HD. En dit jaar?

Dat zullen we pas over een week weten, want er geldt een strikte geheimhoudingsplicht. Tijdens de persbijeenkomst zal er in ieder geval een terugblik gegeven worden op het succes van HTC tot nu toe. Maar de aanschaf van een nieuw Android-toestel kun je misschien maar beter een weekje uitstellen.

puccini screen

Is het de HTC Puccini?

Als het om belangrijke, nog niet aangekondigde toestellen gaat, kunnen we eigenlijk alleen de HTC Puccini bedenken. Deze 10.1-inch tablet zal volgens bronnen in Azië in juni in massaproducie gaan. Halverwege mei lekte de Puccini voor het eerst. Er zou een 1,5 GHz MSM8660 dual-core processor van Qualcomm in zitten. Het scherm heeft een WXGA-resolutie, dat met de vingers en met een stylus bediend kan worden. Verder zou het apparaat voorzien zijn van Android 3.0.1. Eerder gingen geruchten dat de HTC Puccini in juni op de markt zou komen, maar later verschoven de planningen naar september. Officieel is de HTC Puccini nog steeds niet aangekondigd, maar er gaan zoveel geruchten dat het bijna zeker is dat HTC dit apparaat gaat uitbrengen.

honeycomb tabletHoe dan ook, voorlopig weten we officieel nog even niets. Dus de speculatie kan de komende dagen losbarsten!

Een van de aanwijzingen waarop je je kunt stukbijten is onderstaande video, waarin een nog onbekende tablet wordt gedemonstreerd. Het zou kunnen gaan om de volgende generatie Xoom-tablet, de HTC Puccini of een nog niet eerder gelekte tablet, die via de Amerikaanse operator Verizon beschikbaar komt. De video werd korte tijd offline gehaald, maar is nu weer terug. Overigens zijn er sterke aanwijzingen dat het gaat om de Xoom 4G, een speciale uitvoering van de Xoom die nog niet officieel is uitgebracht en die een iets ander uiterlijke heeft gekregen dan de huidige Zoom.

Categorie(ën): Fabrikanten
Tag(s): ,
 • aa

  En nu nog een telefoon uitbrengen met een fatsoenlijk design en een fatsoenlijk scherm

 • MiAmRA

  htc 10 inch tablet draaiend op honeycomb+htc tablet schil.
  qualcomm dualcore processor.

 • Miel

  :O ik ga me zieklachen als ze op 27 juni zouden zeggen. “i know all of you think that we gonna introduce the htc puccine. But your wrong here is the htc desire z s”

 • Bart

  Bron? En ‘t zou ook nog de GSM versie van de Evo 3D kunnen zijn. Volgens geruchten zou deze vanaf 11 juli bij Vodafone UK te krijgen zijn namelijk.

 • webjunky

  @Bart hopelijk heb je gelijk , ik zit te wachten tot ik een vergelijking kan doen tussen de Samsung Galaxy S II en deze EVO 3D voordat ik een nieuwe aankoop

 • Bart

  @webjunky:

  Dat zou idd een leuke vergelijking zijn ja! Ik zou dan alleen niet te veel fixeren op benchmarks zoals Quadrant, had namelijk gelezen op XDA dat huidige benchmarks niet gemaakt zijn voor de a-synchrone processor in de Evo 3D. Day-to-day performance is veel belangrijker:)

  Edit: Na even zoeken kan ik geen enkele andere website vinden die dit bericht bevestigd. Heeft iemand een linkje naar een andere website?

 • BillSplate

  Welke geruchten zijn dat? Want toen de Sensation aangekondigd werd, hoopte ik juist dat de Evo 3D naar Europa toe zou komen. Dat bleek toen niet zo te zijn. Ik betwijfel of de Evo 3D nog naar Europa komt. Waarschijnlijk komt er weer een toestel met andere design, maar wel met om en nabij dezelfde specs. Eigenlijk is de Sensation dat al, behalve dat die geen 3D heeft. De Desire was al de Europese tegenhanger van de Nexus One. Die bleek uiteindelijk toch naar Europa te komen, maar dat heeft denk ik meer te maken met de wil van Google dan van HTC.

 • Bart

  @BillSplate:

  Hier zijn een aantal mooie links.

  Phandroid:
  http://phandroid.com/2011/05/18/vodafone-to-sell-the-htc-evo-3d-june-11th/

  Pocketnow (1):
  http://pocketnow.com/android/htc-evo-3d-gsm-leaked-rom-tips-global-carriers

  Pocketnow (2):
  http://pocketnow.com/android/will-htcs-real-gsm-evo-3d-please-stand-up-images

  Daarnaast staat de Evo 3D ook op de wereldwijde versie van de HTC site. En telefoons die alleen in de VS uitkomen hebben nog nooit op de de wereldwijde website gestaan. Weliswaar staan hier geen specificaties bij waardoor ik zelf denk dat die af zullen wijken van de amerikaanse versie.

  HTC:
  http://www.htc.com/www/product/evo3d/overview.html

Raad ons ook aan op Google
moveexpand

AndroidPlanet NieuwsUpdate


We geven een Motorola Moto G weg!

Schrijf je nu in voor de AndroidPlanet nieuwsupdate en maak kans op deze Moto G.


Bij aanmelding ga ik akkoord met de algemene voorwaarden.
moveexpand

De Populairste Android smartphones


Hier vind je de populairste Android smartphones van dit moment. Bekijk onze video review, lees onze tips en ontdek de beste Android smartphone aanbiedingen!

Top 4: Android smartphones

Galaxy S5 + Gratis Cover
Toestel: nu €0,- | 300 Min | Onbep. SMS | 1GB | €10,- korting p/m!
Meer info
LG G3 + Gratis G Watch!
Toestel: €0,- | 300 Min | Onbep. SMS | 1GB | €10,- korting p/m!
Meer info
Samsung Galaxy S5 Mini
Toestel: €0,- | 200 Min | Onbep. SMS | 700MB | €7,- korting p/m!
Meer info
Huawei Ascend P7 Black
Toestel: €0,- | 150 Min | Onbep. SMS | 500MB | €6,- korting p/m!
Meer info

Bekijk de Galaxy S5 Video Review

Video Samsung Galaxy S5 Review

Meer info populairste smartphones

- Galaxy S5 review - Galaxy S5 nieuws
- LG G3 review - LG G3 nieuws
- Ascend P7 review - Ascend P7 nieuws
- Xperia Z2 review - Xperia Z2 nieuws
Adverteren op Android Planet via AdFactor