Android apps op rij: Top 100 beste Android Apps


android appsJe hebt een Android-toestel gekocht en nu wil je er ook extra applicaties op installeren. Welke moet je dan hebben? Wij hebben een overzicht gemaakt van de 100 beste Android-apps, die de afgelopen periode steeds groter en diverser is geworden. We geven je tips over welke apps nu écht de must-haves zijn en wat je precies aan een specifieke app hebt.

De top 100 beste Android apps

In elke app-categorie hieronder vind je tussen de 6 en 30 Android apps die volgens ons het meest de moeite waard zijn. We hebben de apps getest, melden wat de apps doen en waarvoor je ze nodig hebt en geven je een link waarmee je de betreffende app direct kunt installeren.

Netherlands-icon Nederlandse Android-applicaties
Button-Burn-icon Games voor Android
Movies-icon Amusement
WiFi-Singal-icon Communicatie
Money-icon Financieel
System-Activity-Monitor-icon Gezondheid
Cocktail-icon Lifestyle
IM-2-icon Multimedia
Globe-Active-icon Nieuws en Weer
Document-2-Edit-icon Productiviteit
Light-Bulb-On-icon Referentie
Pictures-icon Reizen
Users-icon Sociaal
Soccer-icon Sport
Button-Color-Circle-icon Thema’s
Cog-icon Tools
Bookmarks-2-icon Winkelen

Nóg meer (Nederlandse) Android apps!

Bekijk ook ons overzicht van de 10 must-have Android apps die je niet mag missen, met apps die je zowel als beginnende als ervaren Android-gebruiker op je toestel moet hebben staan.

Ben je op zoek naar Nederlandse Android apps? Check dan onze uitgebreide lijst met de beste Nederlandse Android apps. Daarnaast hebben we een overzicht van Android widgets, met handige tips en gratis downloads!

Check ook onze rubriek App van de Week, waar we wekelijks de beste apps uitlichten.

De beste Android tablet apps

Google Play stroomt bijna over van de Android-apps. Maar welke zijn geoptimaliseerd voor de grote schermen van tablets en fijn te gebruiken op een 7, 8 of zelfs 10 inch-scherm?
AndroidPlanet kiest voor jou de beste Android tablets apps uit en zet de apps op een rijtje die niet op jouw tablet mogen ontbreken!

De beste Chromecast apps

Chromecast kopenSinds het begin van 2014 is de Chromecast officieel in Nederland te koop. De Chromecast is een hdmi-stick van Google die elke domme tv slim maakt, door de tv met internet te verbinden. Vervolgens kun je via je smartphone of tablet content van onder andere Netflix, mediacenterdienst Plex of YouTube video’s naar de tv streamen. Je mobiele apparaat fungeert als afstandsbediening.

Wil je een Chromecast kopen? Voor 35 euro haal je er al één in huis. En check dan meteen onze uitgebreide lijst met Chromecast apps, waardoor je meteen een beeld hebt van de diensten die al werken met Googles hdmi-stick.

De beste Android Wear apps

android wear apps android appsAndroid Wear, het besturingssysteem voor wearables van Google, bestaat nog niet heel lang, maar desondanks zijn er al behoorlijk veel apps voor het platform beschikbaar. Naast apps voor sociale media en het bijhouden van je activiteiten vind je in Google Play ook games, een browser, kook-app, rekenmachine en diverse productiviteits-apps. Het aanbod wordt met de dag uitgebreider, waardoor je als bezitter van een smartwatch ook steeds meer met je gadget kan.

Om je overzicht te bieden hebben we een handig overzicht gemaakt met de beste Android Wear apps van dit moment. De lijst wordt doorlopend aangevuld met nieuwe apps die de moeite waard zijn.

Stuur ons jouw apps!

Ook een leuke apps of games gezien die nog niet in dit lijstje staat? Tip ons via het contactformulier! We lezen alle inzendingen, maar kunnen door het grote aantal mails niet elk verzoek beantwoorden.

Raad ons ook aan op Google
moveexpand

AndroidPlanet NieuwsUpdate


We geven een Motorola Moto G weg!

Schrijf je nu in voor de AndroidPlanet nieuwsupdate en maak kans op deze Moto G.


Bij aanmelding ga ik akkoord met de algemene voorwaarden.
moveexpand

De Populairste Android smartphones


Hier vind je de populairste Android smartphones van dit moment. Bekijk onze video review, lees onze tips en ontdek de beste Android smartphone aanbiedingen!

Top 4: Android smartphones

Galaxy S5 + Gratis Cover
Toestel: nu €0,- | 300 Min | Onbep. SMS | 1GB | €10,- korting p/m!
Meer info
LG G3 + Gratis G Watch!
Toestel: €0,- | 300 Min | Onbep. SMS | 1GB | €10,- korting p/m!
Meer info
Samsung Galaxy S5 Mini
Toestel: €0,- | 200 Min | Onbep. SMS | 700MB | €7,- korting p/m!
Meer info
Huawei Ascend P7 Black
Toestel: €0,- | 150 Min | Onbep. SMS | 500MB | €6,- korting p/m!
Meer info

Bekijk de Galaxy S5 Video Review

Video Samsung Galaxy S5 Review

Meer info populairste smartphones

- Galaxy S5 review - Galaxy S5 nieuws
- LG G3 review - LG G3 nieuws
- Ascend P7 review - Ascend P7 nieuws
- Xperia Z2 review - Xperia Z2 nieuws
Adverteren op Android Planet via AdFactor