Android apps op rij: Top 100 beste Android Apps


android appsJe hebt een Android-toestel gekocht en nu wil je er ook extra applicaties op installeren. Welke moet je dan hebben? Wij hebben een overzicht gemaakt van de 100 beste Android-apps, die de afgelopen periode steeds groter en diverser is geworden. We geven je tips over welke apps nu écht de must-haves zijn en wat je precies aan een specifieke app hebt.

De top 100 beste Android apps

In elke app-categorie hieronder vind je tussen de 6 en 30 Android apps die volgens ons het meest de moeite waard zijn. We hebben de apps getest, melden wat de apps doen en waarvoor je ze nodig hebt en geven je een link waarmee je de betreffende app direct kunt installeren.

Netherlands-icon Nederlandse Android-applicaties
Button-Burn-icon Games voor Android
Movies-icon Amusement
WiFi-Singal-icon Communicatie
Money-icon Financieel
System-Activity-Monitor-icon Gezondheid
Cocktail-icon Lifestyle
IM-2-icon Multimedia
Globe-Active-icon Nieuws en Weer
Document-2-Edit-icon Productiviteit
Light-Bulb-On-icon Referentie
Pictures-icon Reizen
Users-icon Sociaal
Soccer-icon Sport
Button-Color-Circle-icon Thema’s
Cog-icon Tools
Bookmarks-2-icon Winkelen

Nóg meer (Nederlandse) Android apps!

Bekijk ook ons overzicht van de 10 must-have Android apps die je niet mag missen, met apps die je zowel als beginnende als ervaren Android-gebruiker op je toestel moet hebben staan.

Ben je op zoek naar Nederlandse Android apps? Check dan onze uitgebreide lijst met de beste Nederlandse Android apps. Daarnaast hebben we een overzicht van Android widgets, met handige tips en gratis downloads!

De beste Android tablet apps

Google Play stroomt bijna over van de Android-apps. Maar welke zijn geoptimaliseerd voor de grote schermen van tablets en fijn te gebruiken op een 7, 8 of zelfs 10 inch-scherm?
AndroidPlanet kiest voor jou de beste Android tablets apps uit en zet de apps op een rijtje die niet op jouw tablet mogen ontbreken!

Stuur ons jouw apps

Ook een leuke apps of games gezien die nog niet in dit lijstje staat? Tip ons via het contactformulier! We lezen alle inzendingen, maar kunnen door het grote aantal mails niet elk verzoek beantwoorden.

Raad ons ook aan op Google
Adverteren op Android Planet via AdFactor