Verwachte Android-tablets


Verwachte Android-tabletsMet de komst van het voor Android-tablets geoptimaliseerde Android Honeycomb lijkt het aantal Android-tablets zich in een rap tempo uit te breiden. De meeste grote fabrikanten hebben hun eerste Android-tablets al uitgebracht, en de volgende generatie Android-tablets is al in ontwikkeling. In dit overzicht staan Android-tablets die officieel zijn aangekondigd en naar alle waarschijnlijkheid ook in Nederland op de markt zullen komen. Ook zijn Android-tablets vermeld die volgens het geruchtencircuit in de maak zijn. Niet alle Android-tablets op deze lijst zullen in de winkels terecht komen, omdat geplande producten altijd geannuleerd kunnen worden of in een afwijkende configuratie kunnen worden uitgebracht. Ook kan het zien dat de genoemde Android-tablets niet in Nederland, maar wel in het buitenland verkocht gaan worden.

Voor een overzicht van alle Android-tablets die je momenteel te verkrijgen zijn kijk je in ons ‘Actuele Android tablets‘ overzicht.

Android-tablets die hier staan zijn officieel aangekondigd door de desbetreffende fabrikant. Deze Android-tablets zullen in het algemeen in de eerstvolgende maanden in de winkels te koop zijn.

De Android-tablets in deze lijst zijn via onofficiële weg gelekt of gebaseerd op geruchten. Het is niet zeker dat deze Android-tablets ook daadwerkelijk door de fabrikanten gemaakt gaan worden. Genoemde specificaties kunnen altijd nog wijzigen.

Raad ons ook aan op Google
Adverteren op Android Planet via AdFactor