Verwachte Android-telefoons


Overzicht nieuwe en verwachte Android-telefoonsHet lijkt dat er iedere week nieuwe Android-telefoons verschijnen. Sommigen zijn al aangekondigd, en anderen lijken uit het niets te komen. In dit overzicht staan Android-toestellen die officieel zijn aangekondigd en naar alle waarschijnlijkheid ook in Nederland op de markt zullen komen. Ook zijn smartphones vermeld die volgens het geruchtencircuit in de maak zijn. Niet alle toestellen op deze lijst zullen in de winkels terecht komen, omdat geplande producten altijd geannuleerd kunnen worden of in een afwijkende configuratie kunnen worden uitgebracht.

Voor een overzicht van alle Android-toestellen die je momenteel te verkrijgen zijn kijk je in ons ‘Actuele Android smartphones‘ overzicht.
Toestellen die hier staan zijn officieel aangekondigd door de desbetreffende telefoonfabrikant. Deze telefoons komen in het algemeen in de eerstvolgende maanden op de markt.
Telefoons in deze lijst zijn via onofficiële weg gelekt of gebaseerd op geruchten. Het is niet zeker dat deze smartphones ook daadwerkelijk door de fabrikanten gemaakt gaan worden. Genoemde specificaties kunnen altijd nog wijzigen.
Raad ons ook aan op Google
Adverteren op Android Planet via AdFactor