Zowel de Nederlandse HTC One X als One S hebben vandaag een firmware-update gekregen. De One X kreeg een kleine Jelly Bean-update met versienummer 3.14.401.31 die prestatie- en snelheidsverbeteringen brengt, de One S wordt daadwerkelijk naar Android 4.1.1 Jelly Bean geüpdatet. Beide updates zijn vandaag in Nederland van start gegaan en worden over-the-air (OTA) uitgerold. De update voor de One X is iets meer dan 10MB groot, de grote update voor de One S telt 612MB.

De update naar Android 4.1.1 Jelly Bean voor de One S is zeer welkom. Naast Project Butter, hetgeen dat de Android-smartphone nog sneller moet laten lopen, krijgen One S-bezitters ook de beschikking over Google’s slimme zoekassistent Google Now en wordt ook Sense aangepast. HTC Sense 4+ zorgt ervoor dat de camera sneller werkt, de foto-galerij meer overzichtelijk wordt en dat het energiebeheer wordt verbeterd.

De One S-update heeft versienummer 3.16.401.8. Als je nog geen update op je Android-toestel hebt ontvangen, kun je dit handmatig checken via de instellingen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Reacties zijn gesloten.