sony-tablet-sSony heeft de prijs van de Sony Tablet S verlaagd met 100 dollar. Ook in Nederland blijken de prijzen iets te zijn gedaald. Voor een 16GB-versie betaal je in de VS nog maar 400 dollar en voor de 32GB-versie betaal je 500 dollar.

Sony’s prijsverlaging is een bewuste actie vanuit de fabrikant, zo blijkt uit informatie op de Sony-site. Half december werd er een tijdelijke prijsverlaging van 50 dollar doorgevoerd, die volgens Sony zou duren tot het einde van het jaar. Met de nieuwe prijsverlaging wordt de Sony Tablet S een stuk goedkoper dan de Asus Transformer Prime en soortgelijke tablets en komt op het niveau van de eerste generatie Asus Transformer, de Toshiba Thrive en de Galaxy Tab 7.0 Plus. In Nederland geldt voor de goedkoopste uitvoering van de Sony Tablet S nog een adviesprijs van 429 maar in de winkels zijn ze goedkoper te krijgen.

Geschreven door Redactie | Auteur bij AndroidPlanet.nl

De redactie van AndroidPlanet.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste Android nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. AndroidPlanet.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Even reageren