Over Android Planet

Smartphone.nl is een project van BigSpark B.V.

Android Planet is een project
van BigSpark B.V.

Meer informatie:
Tip de redactie
Contactgegevens
Adverteren

Android Planet is op 1 januari 2009 opgericht, toen de T-Mobile G1 op de markt kwam. Dit was het legendarische eerste Android-toestel, gemaakt door HTC. We werden aangetrokken door het enorme aantal toestelmakers dat Android-toestellen zou gaan maken, de mogelijkheid om apps te installeren en het feit dat Android totaal nieuw en open was.

Android tref je inmiddels aan op smartphones, in auto’s, wasmachines, settopboxes, digitale fotolijstjes, tablets en tientallen andere apparaten. Er valt dus veel over te vertellen, er zijn tientallen fabrikanten mee bezig en zijn dagelijks nieuwe ontwikkelingen. Vandaar onze liefde voor Android en de reden waarom we een website erover hebben opgericht.

Android Planet is een onafhankelijke nieuwssite. We zijn geen helpdesk, hebben geen financiële of andere belangen bij bepaalde fabrikanten of ontwikkelaars. Banners en andere reclame-uitingen op de site lopen volledig buiten de redactie om.

Redactie Android Planet

Via ons contactformulier of via Twitter (@AndroidPlanet) kan je met de redactie in contact komen.

Auteurs

Redactie

De redactie van AndroidPlanet.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste Android nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. AndroidPlanet.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit Nijmegen.

Bekijk alle 5018 berichten