Android tips

Haal alles uit je Android smartphone of -tablet met deze handige lijst met Android tips. Deze lijst wordt regelmatig geactualiseerd en aangevuld en we doen ons best de collectie zo gevarieerd mogelijk te maken. Soms staat er een tip of tweak voor beginners, een andere keer vind je een geavanceerde tip waarbij je leert hoe je root-toegang op je toestel krijgt.

Tip categorieën

smart lock android

Zo zet je Smart Lock aan in het nieuwe Android

1 min
|
Tips
Smart Lock is een handige nieuwe functie in Android 5.0 die je kunt gebruiken om je Android-toestel te beveiligen met een gekoppeld bluetooth- of nfc-apparaat. In deze tip laten we je zien hoe je de functie instelt.
chromecast apps

De 7 beste tips voor de Google Chromecast

5 min
|
Tips
De Chromecast is al maanden een van onze favoriete gadgets, bijvoorbeeld voor het bekijken van onze favoriete Netflix-series of het streamen van foto’s, muziek of andere lokale content. Voor wie…
android sneller

5 eenvoudige trucs om Android sneller te maken

3 min
|
Tips
Android wordt regelmatig voorzien van updates zodat het besturingssysteem up-to-date en goed geoptimaliseerd blijft. Toch kan het ook voorkomen dat Android na verloop van tijd een stuk trager wordt, wat vaak veel frustratie oproept.