De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Acer Liquid E2 Duo

1/1

Acer Liquid E2 Duo: betaalbaar toestel met dualsim

De Acer Liquid E2 Duo is een fraaie middenklasser die ondersteuning biedt voor twee simkaarten. En dat is handig, want daarmee kun je bijvoorbeeld een zakelijk en privénummer  tegelijkertijd gebruiken. Zo kun je op je zakelijke nummer worden gebeld, maar tevens via je privénummer een WhatsApp’je sturen. Geen gedoe meer met verschillende smartphones!

Met het 4,5 inch-scherm heb je genoeg ruimte om fijn foto’s en video’s te bekijken. Dankzij het gebruik van een ips-paneel worden de kleuren nauwkeurig en realistisch getoond en kun je vanaf verschillende hoeken het scherm goed blijven bekijken: handig voor als er  zonlicht op je scherm schijnt.

Lees verder na de advertentie.

De Acer Liquid E2 Duo in vogelvlucht

De Acer Liquid E2 Duo combineert een laag prijskaartje met redelijke specificaties. Daarnaast ondersteunt het toestel twee verschillende simkaarten. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Plek voor twee simkaarten
  • 1,2 GHz quadcore-processor met 1GB werkgeheugen
  • Draait op Android 4.2 (Jelly Bean)
  • 2000 mAh-accu voorziet het toestel van energie

Meer over de Acer Liquid E2 Duo

Acer Liquid E2 Duo

Onderhuids  bevindt zich een 1,2GHz quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan uitbreidbaar opslagruimte. De resolutie van het 4,5 inch-scherm bedraagt 960 bij 540 pixels en de 2000 mAh-accu zorgt voor genoeg energie om het scherm lang aan te laten staan. De batterij staat verder garant voor een bel- en standby-tijd van circa 9 en 450 uur.

Foto’s worden geschoten met de 8 en 2 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorkant. De 8 megapixel-camera schiet prima plaatjes, die er kleurrijk en gedetailleerd  uitzien. De 2 megapixel-camera aan de voorzijde is van mindere kwaliteit, maar wel geschikt voor het maken van selfies of houden van videogesprekken met Skype.

Met Android 4.2 (Jelly Bean) is er een verouderde versie van het mobiele besturingssysteem aanwezig, al is dat geen ramp. Het besturingssysteem bevat namelijk alle benodigde functionaliteiten en voldoet daarmee prima voor de meeste gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Acer Liquid E2 Duo

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu