Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Acer Liquid E2

Acer Liquid E2
Scherm 4.5 inch
Camera 8 megapixel

Acer Liquid E2: middenklasser met prima scherm

De Acer Liquid E2 is een middenklasser die dankzij zijn lage prijs langzamerhand de weg naar het budgetsegment heeft gevonden. Het toestel draait op een van de laatste versies van Android en heeft een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Het is een scherp ips-paneel dat kleuren waarheidsgetrouw weergeeft en goede kijkhoeken kent. Aan de voor- en achterzijde zijn camera’s te vinden met respectievelijk 8 en 2 megapixels. Alleen de camera aan de achterzijde heeft een ledflitser voor het fotograferen van objecten in het donker.

Hoewel de 4GB aan opslagruimte die het toestel heeft wat aan de karige kant is, kun je het geheugen wel tot maximaal 32GB uitbreiden met een micro-sd-kaartje. Verder heeft de Acer Liquid E3 1GB aan werkgeheugen aan boord en een 1,2GHz-quadcore-processor.

De meeste recente apps en games zijn dus probleemloos te gebruiken. Tot slot is er een 2000 mAh-accu aanwezig die garantstaat voor een beltijd van circa 9 uur. De afmetingen (131 x 68 x 9.9 millimeter) en het gewicht (140 gram) zijn gemiddeld voor een 4,5 inch-smartphone.

Lees ook meer over zijn compacte broertje, de Acer Liquid Z3. Tevens is er een dual sim-variant van de E2 aanwezig, de Acer Liquid E2 Duo.

Acer Liquid E2 Review

We hebben de smartphone nog niet uitgebreid kunnen testen om een oordeel over het toestel te vellen. Zodra hier verandering in komt, lees je hier uiteraard de Acer Liquid E2 review!

Pluspunten Liquid E2

  • Redelijke specs
  • Recente versie van Android
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten Liquid E2

  • Weinig opslagruimte beschikbaar
  • Lage schermresolutie
Acer Liquid E2
Welke Acer Liquid E2 wil je?
Wij hebben momenteel geen Acer Liquid E2 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?