Acer Liquid Jade Plus

1/1

De Acer Liquid Jade Plus is een verbeterde versie van de Liquid Jade. Veel verschil tussen beide toestellen is er niet, al is de Jade Plus wel voorzien van meer werkgeheugen (2GB in plaats van  1GB) en opslagruimte (16GB in plaats van 8GB). Verder zijn de specificaties van beide toestellen identiek. Zo is de smartphone voorzien van een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels en is er een 1,3GHz quadcore-processor aanwezig.

Standaard is de Liquid Jade Plus voorzien van dualsim-ondersteuning, wat handig is als je zowel een zakelijk als privé telefoonnummer gebruikt. Verder beschikt het toestel over een 13 en 2 megapixel-camera, 2100 mAh-accu en Android 4.4 (KitKat).

Lees verder na de advertentie.

De Acer Liquid Jade Plus in vogelvlucht

De Acer Liquid Jade Plus lijkt dus veel op zijn voorganger, maar brengt wel enkele veranderingen met zich mee. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • Wordt aangedreven door 1,3GHz quadcore-processor
  • Voorzien van 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte
  • Draait op Android 4.4 (KitKat)

Meer over de Acer Liquid Jade Plus

liquid jade plus

De Acer Liquid Jade Plus mag dan niet zo vernieuwend zijn, wel beschikt het toestel over iets betere specs. Doordat er meer werkgeheugen aanwezig is, is de smartphone vlotter in gebruik en is `ie in staat om meerdere (zware) applicaties naast elkaar te draaien. Met 16GB is er meer opslagruimte aanwezig, wat handig is als je muziek of video`s op de smartphone bewaart. Ook heb je de mogelijkheid om het toestel middels een micro-sd-kaartje uit te breiden.

Wel is het jammer dat de Liquid Jade Plus standaard op Android 4.4 (KitKat) draait, een oudere  versie van het mobiele besturingssysteem. Het is niet aannemelijk dat de smartphone nog van een update naar Android 5.0 of 6.0  wordt voorzien, maar dat is geen ramp. KitKat beschikt over de meeste basisfuncties en is voor de gemiddelde  gebruiker voldoende.

Voor een midrangetoestel is de Liquid Jade Plus verder voorzien van redelijke specificaties. Het scherm heeft met 5 inch een fijn  formaat en oogt door de hd-resolutie redelijk scherp. Met de 13 megapixel-camera schiet je prima foto`s en de 2 megapixel-frontcamera is geschikt voor het maken van selfies en houden van videogesprekken. De 2700 mAh-accu zorgt ervoor dat je bij normaal gebruik het einde van de dag haalt.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Acer Liquid Jade Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu