Acer Liquid Jade S

5,5

Acer Liquid Jade S: nieuw  toestel met betere  specs

De Acer Liquid Jade S vervangt de reguliere Liquid Jade als het toptoestel van de Taiwanese smartphonefabrikant. Bij de smartphone  is met name inwendig het een en ander veranderd. Zo heeft hij een nieuwe 1,5GHz octacore-processor (64 bit) met 2GB aan werkgeheugen. Ook is de Jade S standaard voorzien van meer opslagruimte: er is nu 16GB aanwezig in plaats van 8GB. Wel is de nieuwe smartphone voorzien van dezelfde 5-inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Verder draait de Jade S net als zijn voorganger op Android 4.4.4 (KitKat), al krijgt hij later in 2015 een update naar Android Lollipop.

Ook kan het toestel overweg met 4g, zodat je overal kunt gebruikmaken van snel mobiel internet, mits je een 4G-abonnement hebt. De Liquid Jade S heeft een 13 megapixel-camera aan de achterkant, die wordt bijgestaan door een vernieuwde 5 megapixel-camera aan de voorzijde. Door laatstgenoemde ogen selfies scherper en zul je merken dat de kwaliteit tijdens het videobellen een stuk  beter is. Daarnaast is de Acer Liquid Jade S voorzien van een grotere batterij, met een capaciteit van 2300mAh.

Lees verder na de advertentie.

De Acer Liquid Jade S in vogelvlucht

De Acer Liquid Jade S is een relatief goedkoop toestel dat beschikt over prima specs. Er is een vlotte processor aanwezig en ruim voldoende opslag- en werkgeheugen. Met deze smartphone kun je dus een behoorlijke tijd vooruit, ook omdat hij over 4G beschikt. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de Jade S uitgelicht.

  • Lekker groot 5 inch ips-scherm met hd-resolutie
  • Vlotte 1,5GHz octacore-processor (64 bit) met 2GB aan werkgeheugen
  • 16GB opslag voor apps en media, eventueel uitbreidbaar met een micro-sd-kaart
  • Twee capabele camera’s met 13 en 5 megapixels

Acer Liquid Jade S Review

acer liquid jade s

We hebben de Acer Liquid Jade S helaas nog niet uitgebreid kunnen testen voor een review. Zodra hier verandering in komt, vind je op deze pagina ons oordeel over dit nieuwe toestel van Acer. Daarin zullen we onder meer het dunne design van de smartphone uitlichten, alsmede de schermkwaliteit, hardwareprestaties en het gebruiksgemak.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Acer Liquid Jade S

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu