Acer Liquid Jade Z

6,5

Acer Liquid Jade Z: het nieuwe vlaggenschip van Acer

De Acer Liquid Jade Z is het nieuwe vlaggenschip van Acer, dat  is voorzien van een gunstig prijskaartje  (199 euro). Voor dat bedrag ontvang je een mooi vormgegeven smartphone, met een prima scherm en goede camera`s. De Acer Liquid Jade Z wordt aangedreven door een 64-bit quadcore-processor van MediaTek, die verder snel genoeg is om vloeiend Android 4.4 (KitKat) te kunnen draaien.

Het toestel een verder een lichte (110 gram) en dunne behuizing (7,9 millimeter) en ondersteuning voor 4G. Foto`s schiet de Jade Z met de 13 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de voor- en achterzijde van het toestel. Het scherm van de smartphone meet 5 inch en heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Hierdoor oogt het display behoorlijk  scherp, maar er zijn scherpere schermen op de markt.

De Acer Liquid Jade Z in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Acer Liquid Jade Z weet zich te onderscheiden door de lage adviesprijs van 199 euro. Hiervoor ontvang je een toestel met prima specificaties en een mooi design. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Voorzien van een 5 inch-scherm (720p-resolutie)
  • Vlotte 64-bit quadcore-processor aanwezig
  • Beschikbaar voor slechts 199 euro
  • Kan overweg met 4G

Meer over de Acer Liquid Jade Z

Acer Liquid Jade Z

Met een prijskaartje van 199 euro is de Acer Liquid Z is een prima keuze wanneer je op zoek bent naar een toestel met prima specs, maar niet teveel wilt betalen. Het grote 5 inch-scherm zorgt ervoor dat de smartphone uitermate geschikt is voor multimedia-toepassingen, zoals het bekijken van filmpjes of spelen van games.

Uit de doos draait de Jade Z op Android 4.4 (KitKat), maar Acer heeft bekendgemaakt dat het toestel ook  een Lollipop-update krijgt. Hierdoor krijg je de beschikking over het prachtige Material Design, die het besturingssysteem een compleet nieuwe look geeft.

Veel fabrikanten leggen over het besturingssysteem een extra laagje software, en Acer vormt daar geen uitzondering op. De Android-schil van het Taiwanese bedrijf heet Acer Liquid UI, en richt zich voornamelijk op het toevoegen van visuele verbeteringen.

Toch is niet iedereen enthousiast over LiquidUI, het besturingssysteem ziet er een beetje oubollig uit en had meer op een stockversie van Android mogen lijken.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Acer Liquid Jade Z

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu