Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Acer Liquid S2

Acer Liquid S2
Scherm 6 inch
Camera 13 megapixel

Acer Liquid S2: high-end toestel met erg groot scherm

De Acer Liquid S2 is een high-end toestel uit de stal van Acer. Het toestel heeft een zeer groot display van 6 inch (166 x 86 x 9 mm) dat is voorzien van Gorilla Glass. Het scherm heeft een full-HD resolutie (1920 bij 1080 pixels) en dit zorgt voor een pixeldichtheid van 367 ppi. De Acer Liquid S2 heeft een snelle 2,2GHz processor met 2GB werkgeheugen aan boord. Wat opslag betreft zit het met dit toestel ook wel snor; hij is standaard voorzien van 16GB opslagruimte en dat is middels een microSD-geheugenkaartje uit te breiden naar 128GB.

De Acer Liquid S2 draait standaard op Android 4.2.2 (Jelly Bean) en heeft de Float schil van Acer. Het toestel heeft een uitstekende 13 megapixel-camera en is ook geschikt voor videobellen middels de 2 megapixel-frontcamera. De camera schiet foto`s in een resolutie van 4160 bij 3120 en heeft verder autofocus en een LED-flitser. De camera maakt filmpjes in een 4K-resolutie. Tot slot heeft de ingebouwde accu een opmerkelijk hoge capaciteit van 3300 mAh maar dit zorgt er niet voor dat het toestel lang meegaat. Het toestel is, zoals de meeste smartphone, ongeveer een dag te gebruiken.

Acer Liquid S2 Review

We hebben de smartphone nog niet uitgebreid kunnen testen om een oordeel over het toestel te vellen. Zodra hier verandering in komt, lees je hier uiteraard de Acer Liquid S2 review!

Pluspunten Liquid S2

  • Groot en scherp display
  • Snelle hardware
  • Prima accu

Minpunten Liquid S2

  • Verouderde Android-versie
  • Niet meer leverbaar
Acer Liquid S2
Welke Acer Liquid S2 wil je?
Wij hebben momenteel geen Acer Liquid S2 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste berichten

Acer kondigt Liquid S2 aan, smartphone met 4k-video-ondersteuning

Acer kondigt Liquid S2 aan, smartphone met 4k-video-ondersteuning

Nieuws Acer heeft net voor de start van technologiebeurs IFA de Acer Liquid S2 aangekondigd, een Android-smartphone met ondersteuning voor het schieten van 4k-video’s.De Acer Liquid S2 huisvest een 6 inch-ips-scherm…