Acer Liquid Z2 Duo

1/1

Acer Liquid Z2 Duo: compacte dualsim-smartphone

De Acer Liquid Z2 Duo is een compacte budgetsmartphone van Acer die lekker klein en handzaam is. Hij is precies hetzelfde als de Liquid Z2, alleen is dit de dualsim-uitvoering. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van twee simkaarten, waardoor je op twee nummers kan worden gebeld en gesmst, en logischerwijs ook met twee nummers hetzelfde bij anderen kunt doen. Dualsim is met name handig voor degenen die hun privé en werknummer in één smartphone willen combineren.

Het toestel is voorzien van een 3,5 inch-scherm dat je gemakkelijk met één hand kunt bedienen. De 1GHz-processor en 512MB aan werkgeheugen laten de meeste apps prima draaien en met de 3 megapixel-camera kun je foto’s maken en deze bijvoorbeeld op Facebook plaatsen of via WhatsApp naar iemand versturen. Vanuit de doos draait de smartphone op Android 4.1, waardoor je toegang hebt tot vrijwel alle recente apps.

De Acer Liquid Z2 Duo in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Acer Liquid Z2 Duo

De Acer Liquid Z2 Duo is een betaalbaar toestel dat in maart 2013 werd uitgebracht in Nederland. Inmiddels is de smartphone sterk in prijs gedaald, maar ook ietwat verouderd. De belangrijkste features vind je hieronder op een rijtje.

  • Bescheiden 1GHz singlecore-processor (Snapdragon S1 MSM7227A)
  • Compact 3,5 inch-scherm met 480 bij 320 pixels
  • 4GB aan opslag voor apps en media, uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje
  • 512MB aan werkgeheugen, 3 megapixel-camera aan achterzijde

Acer Liquid Z2 Duo Review

We hebben de smartphone nog niet uitgebreid kunnen testen om een oordeel over het toestel te vellen. Zodra hier verandering in komt, lees je hier uiteraard de Acer Liquid Z2 Duo review!

De Acer Liquid Z2 Duo kopen kan los voor circa 90 euro. In combinatie met een abonnement krijg je het toestel gratis. Op deze pagina vind je de beste Acer Liquid Z2 Duo aanbiedingen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Acer Liquid Z2 Duo

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu