De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Acer Liquid Z200 Duo

1/3

Acer Liquid Z200 Duo: betaalbare  dualsim-telefoon

De Acer Liquid Z200 Duo is de dualsim-variant van de reguliere Liquid Z200. Het toestel beschikt dan ook over dezelfde specificaties, met als enige afwijking de plaats voor een tweede simkaart. Dit maakt het toestel vooral aantrekkelijk voor de zakelijke gebruiker, wanneer zij twee telefoonnummers (bijvoorbeeld werk en privé) gescheiden willen houden. De Liquid Z200 Duo kan wat specificaties betreft niet mee met andere budgettoestellen, maar is wel in staat om simpele taken uit te voeren.

Onder de motorkap van de Z200 Duo vinden we een 1GHz dualcore-processor, die wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen. Hierdoor is het toestel niet in staat om zware (grafische) taken uit te voeren, maar kan wel overweg met bijvoorbeeld WhatsApp en Facebook. Ook beschikt het toestel over 4GB aan opslagruimte, een 2 megapixel-camera aan de achterzijde en 1300 mAh-accu. De Acer Liquid Z200 Duo draait uit de doos op Android 4.4 (KitKat) en is daarmee van veel recente functies van Android voorzien.

De Acer Liquid Z200 Duo in vogelvlucht

De Acer Liquid Z200 Duo kenmerkt zich met name door zijn erg lage prijs en ondersteuning voor twee simkaarten. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet.

  • Plaats voor twee simkaarten
  • Capabele specificaties
  • Beschikt over Android 4.4 (KitKat)
  • 2 megapixel-camera voor het maken van foto’s

Meer over de Acer Liquid Z200 Duo

Acer Liquid Z200 Duo

De Acer Liquid Z200 Duo is ideaal voor de beginnende smartphonegebruiker. Het toestel is voorzien van redelijke specificaties en een 4 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Daarnaast beschikt de Z200 Duo over een recente Android-versie en heeft hij plaats voor twee simkaarten. Vooral dat laatste is erg handig, bijvoorbeeld wanneer je onderscheid wilt maken tussen een zakelijk en privé telefoonnummer.

Belangrijk bij de Z200 Duo, en bij Acer-toestellen in het algemeen, is FloatUI. Dit is de schil die Acer over Android heen legt om het besturingssysteem een eigen tintje te geven. Bij sommige skins gaat dit ten koste van het gebruiksgemak, maar daar hoef je je bij FloatUI geen zorgen over te maken. Acer laat veel onderdelen van Android intact en dat is wel zo fijn. Hierdoor lijkt de schil erg op een stockversie van Android, zoals we dat bijvoorbeeld kennen van de Nexus-toestellen van Google.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Acer Liquid Z200 Duo

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu