Acer Liquid Z220

5

Acer Liquid Z220: goedkoop toestel met Android Lollipop

De Acer Liquid Z220 is een nieuw budgettoestel met een introductieprijs  van 89 euro. Voor dat bedrag krijg je opvallend veel waar voor geld, waaronder  Android 5.0 (Lollipop) en prima specificaties. De Liquid Z220 wordt aangedreven door een 1,2GHz dualcore-processor (Snapdragon 200), die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen en 8GB opslagruimte. Laatstgenoemde is middels een micro-sd-kaartje  uitbreidbaar tot maximaal 32GB.

Het toestel beschikt over een compacte behuizing en een 4 inch-scherm met 800 bij 480 pixels. Hierdoor ligt de pixeldichtheid op 233 ppi, wat aan de lage kant is. Toch zal het scherm voor de meeste  smartphonegebruikers prima voldoen. Met de 5 en 2 megapixel-camera aan respectievelijk de voor- en achterkant van het toestel schiet de Acer Liquid Z220 foto`s.

Lees verder na de advertentie.

De Acer Liquid Z220 in vogelvlucht

De Acer Liquid Z220 weet een lage prijs (89 euro) te combineren met een compacte behuizing en Android 5.0 (Lollipop). Daarnaast beschikt het toestel over prima specificaties en dualsim-ondersteuning. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet. Lees ook onze uitgebreide Acer Liquid Z220 review.

  • 4-inch scherm met resolutie van 800 bij 480 pixels
  • Vlotte 1,2GHz dualcore-processor met 1GB aan werkgeheugen
  • Draait uit de doos op Android 5.0 (Lollipop)
  • Voorzien van een gunstig prijskaartje

Meer over de Acer Liquid Z220

Acer Liquid Z220

De Liquid Z220 is de nieuwste budgettopper van Acer. Met een adviesprijs van 89 euro is de Z220 één van de goedkoopste toestellen die standaard op Android Lollipop draaien. Ook fijn is het feit dat er in de smartphone plaats is voor twee simkaarten. Dit is handig voor gebruikers die zowel zakelijk als privé bellen, en geen aparte toestellen willen gebruiken.

Daarnaast is de Liquid Z220 voorzien van een compacte, maar plastic behuizing. Hierdoor oogt de smartphone goedkoop, maar dat is bij de meeste budgettoestellen zo. Het 4 inch-scherm is groot genoeg voor spelen van spelletjes en bekijken van filmpjes. Wel is de resolutie relatief laag, waardoor beelden wat korrelig ogen.

Uiteraard is het ook mogelijk om met de Acer Liquid Z220 foto’s te maken. Dit doe je met de 5 megapixel-camera aan de achterkant van het toestel. Deze schiet redelijke foto’s, maar veel moet je hiervan niet verwachten. De 2 megapixel-camera aan de achterkant is geschikt voor het maken selfies  of het houden van videogesprekken met Skype.

→ Bekijk ook de beste prijzen voor een Acer Liquid Z220 met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Acer Liquid Z220

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu