Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Acer Liquid Z220

Acer Liquid Z220
5,0
Scherm 4 inch
Camera 5 megapixel

Acer Liquid Z220: goedkoop toestel met Android Lollipop

De Acer Liquid Z220 is een nieuw budgettoestel met een introductieprijs  van 89 euro. Voor dat bedrag krijg je opvallend veel waar voor geld, waaronder  Android 5.0 (Lollipop) en prima specificaties. De Liquid Z220 wordt aangedreven door een 1,2GHz dualcore-processor (Snapdragon 200), die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen en 8GB opslagruimte. Laatstgenoemde is middels een micro-sd-kaartje  uitbreidbaar tot maximaal 32GB.

Het toestel beschikt over een compacte behuizing en een 4 inch-scherm met 800 bij 480 pixels. Hierdoor ligt de pixeldichtheid op 233 ppi, wat aan de lage kant is. Toch zal het scherm voor de meeste  smartphonegebruikers prima voldoen. Met de 5 en 2 megapixel-camera aan respectievelijk de voor- en achterkant van het toestel schiet de Acer Liquid Z220 foto`s.

De Acer Liquid Z220 in vogelvlucht

De Acer Liquid Z220 weet een lage prijs (89 euro) te combineren met een compacte behuizing en Android 5.0 (Lollipop). Daarnaast beschikt het toestel over prima specificaties en dualsim-ondersteuning. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet. Lees ook onze uitgebreide Acer Liquid Z220 review.

  • 4-inch scherm met resolutie van 800 bij 480 pixels
  • Vlotte 1,2GHz dualcore-processor met 1GB aan werkgeheugen
  • Draait uit de doos op Android 5.0 (Lollipop)
  • Voorzien van een gunstig prijskaartje

Meer over de Acer Liquid Z220

Acer Liquid Z220De Liquid Z220 is de nieuwste budgettopper van Acer. Met een adviesprijs van 89 euro is de Z220 één van de goedkoopste toestellen die standaard op Android Lollipop draaien. Ook fijn is het feit dat er in de smartphone plaats is voor twee simkaarten. Dit is handig voor gebruikers die zowel zakelijk als privé bellen, en geen aparte toestellen willen gebruiken.

Daarnaast is de Liquid Z220 voorzien van een compacte, maar plastic behuizing. Hierdoor oogt de smartphone goedkoop, maar dat is bij de meeste budgettoestellen zo. Het 4 inch-scherm is groot genoeg voor spelen van spelletjes en bekijken van filmpjes. Wel is de resolutie relatief laag, waardoor beelden wat korrelig ogen.

Uiteraard is het ook mogelijk om met de Acer Liquid Z220 foto’s te maken. Dit doe je met de 5 megapixel-camera aan de achterkant van het toestel. Deze schiet redelijke foto’s, maar veel moet je hiervan niet verwachten. De 2 megapixel-camera aan de achterkant is geschikt voor het maken selfies  of het houden van videogesprekken met Skype.

→ Bekijk ook de beste prijzen voor een Acer Liquid Z220 met abonnement.

Pluspunten Liquid Z220

  • Niet duur
  • Voorzien van Android 5.0 (Lollipop)
  • Plaats voor twee simkaarten

Minpunten Liquid Z220

  • Lage schermresolutie
  • Goedkope behuizing
Acer Liquid Z220
5,0
Welke Acer Liquid Z220 wil je?
Wij hebben momenteel geen Acer Liquid Z220 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

Acer Liquid Z220 Review: matige budgettelefoon met Android Lollipop

Acer Liquid Z220 Review: matige budgettelefoon met Android Lollipop

5
Reviews De Acer Liquid Z220 is het nieuwste toestel van Acer bestemd voor het overbevolkte budgetsegment. Kan deze betaalbare en compacte smartphone potten breken, of zijn er betere alternatieven voor deze prijs?
Acer kondigt nieuwe smartphones en goedkope fitnesstracker aan

Acer kondigt nieuwe smartphones en goedkope fitnesstracker aan

Nieuws Acer heeft zondagochtend een drietal nieuwe smartphones en een fitnesstracker aangekondigd. De Acer Liquid Jade Z, Liquid Z220, Liquid Z520 en Liquid Leap+ worden in maart en april verkrijgbaar in Europa en hebben een bescheiden prijskaartje.