Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Acer Liquid Z3 Duo

Acer Liquid Z3 Duo
Scherm 3.5 inch
Camera 3 megapixel

Acer Liquid Z3 Duo: compacte dualsim-smartphone

De Acer Liquid Z3 Duo is grotendeels gelijk aan de Acer Liquid Z3 en het enige grote verschil is de ondersteuning van twee simkaarten. Door deze dualsim-ondersteuning kun je bijvoorbeeld je privé- en werk-simkaart gebruiken, waardoor je zowel privé als voor werk op dezelfde smartphone beschikbaar bent. Enorm handig, met name voor degenen die hun privéleven veel met werk combineren. Of voor wie veel onderweg is  en waarvoor twee verschillende smartphones onderhouden onhandig is.

De smartphone is voorzien van een 3,5 inch-scherm met een resolutie van 320 bij 480 pixels, een 1GHz dualcore-processor, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte en een 3 megapixel-camera aan de achterzijde. Kom ook meer te weten over zijn voorganger, de Acer Liquid Z2 Duo.

De Acer Liquid Z3 Duo in vogelvlucht

De Acer Liquid Z3 Duo kenmerkt zich door de lage prijs en ondersteuning voor twee simkaarten. Wel  beschikt het toestel over matige specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 3,5 inch-scherm met 480 bij 320 pixels
  • 1 GHz dualcore-processor met 512MB werkgeheugen
  • Draait op Android 4.1 (Jelly Bean)
  • Plaats voor twee simkaarten

Meer over de Acer Liquid Z3 Duo

Acer Liquid Z3 DuoDe Acer Liquid Z3 Duo is een interessant toestel wanneer je op zoek bent naar een goedkope  smartphone met dualsim. Daarnaast is de Z3 Duo met afmetingen van 109 x 60 x 10.4 millimeter lekker handzaam, en met 120 gram behoorlijk licht. Je kunt het goedkope toestel dus gemakkelijk in je broekzak kwijt.

Vanuit de doos draait de Liquid Z3 Duo op Android 4.2 Jelly Bean, waarmee je de meeste recente apps en games draait. Even WhatsApp’en of Facebook’en? Geen probleem! En als je veel apps en games downloadt, kun je altijd nog de 4GB aan interne opslagruimte uitbreiden met  een micro-sd-geheugenkaartje.

Jammer is het feit dat de Acer Liquid Z3 Duo een matige 3 megapixel-camera heeft. Deze schiet korrelige foto’s die niet echt gedetailleerd ogen. Wel is de camera geschikt voor het maken van simpele kiekjes voor bijvoorbeeld Facebook of WhatsApp. Er ontbreekt echter een frontcamera, dus je kunt met de Z3 Duo geen selfies maken.

→ Bekijk ook aanbiedingen voor de Acer Liquid Z3 Duo met abonnement.

Pluspunten Liquid Z3 Duo

  • Ondersteuning voor twee simkaarten
  • Gunstig prijskaartje
  • Lekker compact formaat

Minpunten Liquid Z3 Duo

  • Erg lage schermresolutie
  • Matige specificaties
Acer Liquid Z3 Duo
Welke Acer Liquid Z3 Duo wil je?
Wij hebben momenteel geen Acer Liquid Z3 Duo aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?