Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Acer Liquid Z3

Acer Liquid Z3
Scherm 3.5 inch
Camera 3 megapixel

Acer Liquid Z3: compacte betaalbare smartphone

De Acer Liquid Z3 is een ideaal toestel voor wie op zoek is naar een compacte telefoon die niet te veel mag kosten. De Z3 heeft een klein, 3,5 inch-scherm met een resolutie van 480 bij 320 pixels. Hij meet 109 x 60 x 10.4 en weegt slechts 120 gram. Sinds eind 2013 is dit Acer-toestel verkrijgbaar in Nederland en in combinatie met een abonnement haal je hem gratis in huis. De Acer Liquid Z3 Duo is een variant van dit toestel met ondersteuning voor twee verschillende simkaarten.

Onder de motorkap vinden we bij de Liquid Z3 een 1GHz-dualcore-processor en 512MB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen is met 4GB aan de lage kant, dus een geheugenkaartje (van maximaal 32GB) is geen overbodige luxe. De Z3 beschikt niet over een frontcamera, maar wel over een 3,15 megapixel-camera aan de achterzijde. Deze schiet foto’s met een maximale resolutie van 2048 bij 1536 pixels.

Tot slot is er een 1500 mAh-accu aan boord. Deze heeft geen enorme capaciteit, maar gezien het kleine scherm is dat ook niet nodig. De batterijduur van de Liquid Z3 bedraagt circa anderhalve dag, afhankelijk van hoe intensief je het toestel gebruikt. Lees ook meer over zijn grote broertjes, de Acer Liquid E2  en Liquid Z4.

Acer Liquid Z3 Review

We hebben de smartphone nog niet uitgebreid kunnen testen om een oordeel over het toestel te vellen. Zodra hier verandering in komt, lees je hier uiteraard de Acer Liquid Z3 review!

Pluspunten Liquid Z3

  • Klein en compact
  • Niet duur
  • Redelijke accuduur

Minpunten Liquid Z3

  • Matig scherm
  • Bescheiden specs
Acer Liquid Z3
Welke Acer Liquid Z3 wil je?
Wij hebben momenteel geen Acer Liquid Z3 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?