Acer Liquid Z520 Duo

1/1

Acer Liquid Z520 Duo: interessant budgettoestel

De Acer Liquid Z520 Duo is een dualsim-variant van de Liquid Z520. In Nederland is echter alleen het Duo-model te verkrijgen. Met dualsim kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken om bijvoorbeeld werk en privé gescheiden te houden. Het normale en het Duo-model zijn onderhuids identiek. Ondanks het zachte prijskaartje beschikt de telefoon toch over een 5 inch-scherm.

Onder de motorkap van de Liquid Z520 Duo vind je een  Snapdragon 400-chip met een rappe 1,3GHz quadcore-processor. De processor wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen, waardoor je snel kunt wisselen tussen apps. Ook beschikt de smartphone over 8GB aan opslagcapaciteit voor foto`s, video`s en apps. Alhoewel dit wat aan de krappe kant is, is het mogelijk om uit te breiden tot 32GB. Foto`s en video`s worden in full-hd geschoten  met de 8 megapixel-camera aan de achterkant en een 2 megapixel-camera aan de voorkant.

De Acer Liquid Z520 Duo in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Acer Liquid Z520 Duo kenmerkt zich met name door zijn dualsim-ondersteuning voor een relatief lage prijs. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet.

  • Rappe 1,3GHz quadcore-processor en 1GB RAM
  • Plaats voor twee simkaarten
  • Draait uit de doos op Android 4.4 (KitKat)
  • Verwijderbare 2000 mAh-accu

Meer over de smartphone

base_Acer-Liquid-Z520-Duo-Black_2


De Acer Liquid Z520 Duo is een ideaal toestel voor de beginnende  smartphonegebruiker. Ondanks het lage prijskaartje beschikt de smartphone over vrij aardige specificaties. Denk bijvoorbeeld aan  het  5 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. De Z520 Duo krijgt zijn energie van een 2000 mAh-accu en heeft plaats voor twee simkaarten, wat je vaker terugziet in het budgetsegment.

Uit de doos draait het toestel op het verouderde Android 4.4 (KitKat). De software werkt echter  prima met de aanwezige specificaties. Een toevoeging van Acer is de FloatUI-schil. Acer heeft geprobeerd om met de schil het besturingssysteem een eigen tintje te geven. Toch ziet de software er simpel uit, zoals je dat bijvoorbeeld bij een Nexus-toestel van Google gewend bent.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Acer Liquid Z520 Duo

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu