De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Acer Liquid Zest Plus

1/4

Acer Liquid Zest Plus: smartphone met accu van formaat

De Acer Liquid Zest Plus is een Android-smartphone met een uitzonderlijk grote accu. Het toestel overleeft moeiteloos meerdere dagen zonder opladen. Waar de gemiddelde smartphone dagelijks of soms zelfs meerdere keren per dag opgeladen moet worden, heeft de Zest Plus een uitzonderlijk uithoudingsvermogen. Een volle dag is geen probleem, twee of drie dagen zonder in de buurt te zijn van een stopcontact haal je ook nog wel.

De smartphones van Acer zijn betaalbaar maar weten vaak toch degelijke hardware te bieden. De Liquid Zest Plus is daar een zeer goed voorbeeld van. Toestellen in de Zest reeks behoren tot de goedkoopste mobiele telefoons die je vaak kunt vinden maar zijn wel zeer onderscheidend. De Zest Plus valt niet alleen op met zijn batterij, maar ook door de vlotte hardware en een stevige behuizing.

De Acer Liquid Zest Plus in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Om de grote accu van de Zest Plus mogelijk te maken, is het scherm ook relatief groot. Daarmee is het toestel echter zeer geschikt voor het kijken van video’s of het browsen en lezen van langere teksten. De belangrijkste Acer Liquid Zest Plus specificaties op een rijtje vind je hieronder.

  • 5,5 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow met aangepaste Acer-interface
  • 13 megapixel-camera achterop, 5 megapixel-camera voorop
  • 1,3 GHz quadcore-processor, 2GB werkgeheugen
  • 16GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microsd-geheugenkaart
  • Niet-verwijderbare accu met capaciteit van 5000 mAh

Meer over de Acer Liquid Zest Plus

De meeste smartphones hebben een accucapaciteit van hooguit 3000 mAh. In uitzonderlijke gevallen wil dat nog wel eens oplopen tot 3500 mAh, maar veel meer dan dat wordt het meestal niet. Dat is vaak genoeg om het een volle dag uit te houden, maar het levert verre van indrukwekkende resultaten op. De Liquid Zest Plus doet het daarom anders, met een accucapaciteit van 5000 mAh. Bijna twee keer zo groot als andere toestellen in zijn prijsklasse. Twee dagen zonder opladen zou geen probleem moeten zijn, drie dagen haal je met een beetje geluk ook nog wel.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Acer Liquid Zest Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu