De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Acer Liquid Zest

1/3

Acer Liquid Zest: budgetsmartphone zonder fratsen

De Acer Liquid Zest is een voordelige Android-smartphone met goede hardware. Het toestel heeft een ruim 5 inch-scherm, prima speakers en goede camera’s aan beide kanten. Het is een uitstekend instapmodel. Gebruikers op zoek naar een goedkope smartphone met weinig fratsen komen wellicht al gauw uit bij de Liquid Zest, en zullen daar geen spijt van krijgen.

Acer is al geruime tijd actief op de Android-markt en weet continu goede smartphones voor weinig geld te bieden. De toestellen van de fabrikant hebben doorgaans geen flitsende features maar beschikken over alles wat je zou verwachten van een mobiele telefoon. Zo ook de Liquid Zest: verkrijgbaar voor een bodemprijsje, maar wel voorzien van een mooi design met meer dan gemiddelde hardware. Liever een groter scherm? Dan kun je ook de Liquid Zest Plus overwegen.

De Acer Liquid Zest in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Liquid Zest heeft geen opvallende hardware, maar slechts een degelijk pakket van goede specificaties. Met een groot scherm, goede camera’s en een processor met vier cores heeft de Zest veel in huis. Je kunt hieronder de belangrijkste Acer Liquid Zest specificaties vinden.

  • 5 inch lcd-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 8 megapixel-camera achterop, 5 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow met Acer-interface
  • 1,3 GHz quadcore-processor, 1GB werkgeheugen
  • 8GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart

Meer over de Acer Liquid Zest

Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn, zo laat de Liquid Zest uitstekend zien. We begrijpen maar al te goed dat lang niet iedereen honderden euro’s uitgeeft aan een nieuwe smartphone. Als je gewoon een degelijk toestel zoekt met ondersteuning voor WhatsApp, Google Maps en andere populaire applicaties dan zul je met de Liquid Zest meer dan tevreden zijn.

Let wel: indrukwekkende prestaties moet je zeker niet verwachten. Grafisch intensieve applicaties, zoals Snapchat en Pokémon GO, zullen waarschijnlijk soms haperen. Ook is er maar 8GB opslagruimte ingebouwd, waarvan slechts de helft beschikbaar is voor de gebruiker. Dat zit bij de meeste gebruikers zó vol. Je kunt de opslagruimte uitbreiden met een geheugenkaart, maar je moet er bij een budgetsmartphone als deze wel rekening mee houden dat je soms een compromis moet maken.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Acer Liquid Zest

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu