De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Alcatel 1 (2021)

1/5

Pluspunten

  • Ondersteuning voor twee simkaarten
  • Accu gaat een hele dag mee
  • Relatief lage prijs

Minpunten

  • Relatief slechte camera's
  • Beeldscherm met lage resolutie
  • Niet krachtig genoeg voor zware taken

Wil je niet te veel betalen voor overbodige functies in een smartphone? Dan is de Alcatel 1 (2021) perfect voor jou. Lees op deze pagina meer over deze budgettelefoon.

Lees verder na de advertentie.

Alcatel 1 (2021)

De Alcatel 1 (2021) is een zeer betaalbare smartphone die alle standaardfuncties heeft die een moderne telefoon hoort te hebben. Zo zorgt het stevige ontwerp ervoor dat de telefoon tegen een stootje kan dankzij het relatief lage gewicht ligt het toestel prima in de hand. Er passen twee simkaarten in de smartphone van Alcatel. Hierdoor ben je tegelijkertijd bereikbaar op twee verschillende nummers. Zo is deze smartphone erg handig om als reistelefoon te gebruiken of om werk en privézaken gescheiden te houden.

De smartphone is met 1GB werkgeheugen niet de meest krachtige onder de bugettelefoons, maar dat is een concessie die gedaan moet worden om de prijs zo laag mogelijk te kunnen houden. Gelukkig is het interne geheugen van 8GB is makkelijk uit te breiden met een geheugenkaartje.

Alcatel 1

Batterij, camera en beeldscherm

De accucapaciteit van 2000mAh lijkt ten opzichte van andere telefoons aan de lage kant, maar dankzij een schermresolutie van 960 bij 480 pixels en een processor die niet zo veel stroom verbruikt houdt de batterij het de hele dag vol. De Alcatel 1 (2021) heeft twee camera’s van beide 5 megapixels. Zo is er een te vinden aan de voorkant van de telefoon. Hiermee kan je videobellen en selfies maken die mooi genoeg zijn voor sociale media. De andere camera vind je aan de achterkant en is goed genoeg voor een snel kiekje.

Android 11 Go

Deze smartphone draait op Android 11 Go. Dit is een gestripte versie van het besturingssysteem van Google. Deze versie kan overweg met minder krachtige hardware. Ook is de software net wat simpeler voor gebruikers met weinig ervaring met een smartphone. De telefoon heeft een adviesprijs van 109 euro, maar pik je inmiddels op voor eens stuk minder. Keuze heb je tot slot uit een zwart of blauw model.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel 1 (2021)

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu