De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Alcatel 3L (2021)

1/6

Nieuws

Laatste update: 2 jaren geleden

De Alcatel 3L (2021) is een budgetsmartphone met een groot scherm en drie camera’s. Ben je benieuwd wat het toestel allemaal te bieden heeft? Op deze pagina lees je meer over de Alcatel 3L (2021).

Alcatel 3L (2021) specificaties

De Alcatel 3L 2021 heeft een groot 6,52inch-scherm met redelijk scherpe hd-resolutie. Het toestel draait op een eenvoudige MediaTek-processor met voldoende werkgeheugen (4GB). Populaire apps zullen prima draaien, maar verwacht geen wonderen.

De 3L (2021) is voorzien van ruim voldoende opslagruimte (64GB) en dit kun je indien gewenst verder uitbreiden met een micro-sd-kaartje. Achterop de smartphone zitten drie camera’s, waaronder een 48 megapixel-hoofdcamera. Die werkt samen met een 2 megapixel-dieptesensor (om de achtergrond te vervagen) en een 2 megapixel-macrolens. Met die macrocamera kun je van heel dichtbij fotograferen. Leuk als je een bloem of insect wil vastleggen, maar door de matige sensor en lage resolutie zijn de plaatjes niet spectaculair.

Alcatel SEC 2021

Android 11 geïnstalleerd

Alcatel levert de 3L met Android 11, op moment van de release de nieuwste versie. De fabrikant past visueel weinig aan maar levert wel wat apps mee. Goed om te weten is dat Alcatel zijn smartphones doorgaans geen Android-updates geeft. Reken dus niet op een Android 12-update. Wel rolt het merk af en toe een beveiligingsupdate uit voor een periode van zo’n twee jaar.

Het updatebeleid van Alcatel is hiermee minder goed dan dat van bijvoorbeeld Nokia en Samsung, die twee jaar regelmatige beveiligingsupdates beschikbaar stellen. Budgetsmartphones van deze en andere merken kunnen ook rekenen op één of twee Android-versie-updates.

Lees verder na de advertentie.

Alcatel 3L (2021) kopen

De Alcatel 3L is in januari 2021 aangekondigd en verschijnt ‘in de loop van het jaar’ in Nederland. Een officiële adviesprijs komt rond de 149 euro te liggen, meldt de fabrikant. Je krijgt de keuze uit de kleuren blauw en zwart.

Deze smartphone koop je als…. een voordelig toestel met de basisfeatures wilt en minder waarde hecht aan updates.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel 3L (2021)

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu