De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Alcatel One Touch Idol 2 S

1/4

Alcatel One Touch Idol 2 S: vlot toestel met 4G

De Alcatel One Touch Idol 2 S is een smartphone van Alcatel die zich voornamelijk kenmerkt door de ondersteuning voor 4G. Ook is het toestel voorzien van een lage prijs en vlotte specificaties. Zo wordt de Idol 2 S aangedreven door een 1,2GHz quadcore-processor, die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Hierdoor is de smartphone snel genoeg om Android 4.3 (Jelly Bean) vloeiend te draaien.

Onder de motorkap vinden we 8GB aan werkgeheugen en een 2150 mAh-accu. Die  is niet verwijderbaar, maar staat wel garant voor een stand by-tijd van 520 uur. Foto`s schiet de One Touch Idol 2 S met de 8 en 1,3 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Alcatel One Touch Idol 2 S

De Alcatel One Touch Idol 2 S combineert een relatief lage prijs met ondersteuning voor 4G. Daarnaast beschikt het toestel over prima specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Voorzien van snelle interne hardware
  • Draait op Android 4.3 (Jelly Bean), naderhand bijgewerkt naar KitKat
  • 8GB aan opslagruimte voor al je apps, foto’s en video’s
  • Kan overweg met 4G

Meer over de Alcatel One Touch Idol 2 S

Alcatel One Touch Idol 2 S

De Alcatel One Touch Idol 2 S is met afmetingen van 136.5 x 69.7 x 7.5 millimeter lekker handzaam en met een gewicht van 126 gram ook zeker niet zwaar. Je kunt het toestel dus gemakkelijk in je broekzak kwijt. Daarnaast is de smartphone voorzien van een fraai design, al is de behuizing gemaakt van goedkoop plastic.

Een groot pluspunt van de One Touch Idol 2 S is het grote 5 inch-scherm. Dit  heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels, wat zorgt voor een pixeldichtheid van 294 ppi. Hierdoor zijn afzonderlijke pixels nauwelijks te onderscheiden en ziet het display er lekker scherp uit. Ideaal wanneer je graag filmpjes op je smartphone bekijkt of mobiele games speelt!

De Idol 2 S draait uit de doos op Android 4.3 (Jelly Bean), maar is naderhand bijgewerkt naar Android 4.4 (KitKat). Hierdoor beschikt je over een recentere versie van het mobiele besturingssysteem en bijhorende functies. Alcatel heeft geen eigen skin over Android gelegd, maar het toestel wel voorzien van enkele voorgeïnstalleerde apps. Die zijn niet allemaal even handig, maar je hoeft ze natuurlijk niet per se te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch Idol 2 S

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu