De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Alcatel One Touch Pop C1 Duo

1/2

Alcatel One Touch Pop C1 Duo: betaalbaar toestel met dualsim

Zoals de naam van het toestel al doet vermoeden, is de Alcatel One Touch Pop C1 Duo een dualsim-variant van de One Touch Pop C1. De smartphone is voorzien van een gunstig prijskaartje en gemiddelde  specificaties. Zo wordt de Pop C1 Duo aangedreven door een 1GHz dualcore-processor, die wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen. Hierdoor is het toestel nog net in staat om vloeiend Android 4.2 (Jelly Bean) te draaien. Het scherm van de C1 Duo meet 3,5 inch en heeft een lage resolutie van 480 bij 320 pixels.

Onderhuids is 4GB aan uitbreidbaar opslagruimte en een 1300 mAh-accu aanwezig. Laatstgenoemde is overigens verwisselbaar. Ook  is de Alcatel One Touch Pop C1 Duo voorzien van een 2 megapixel-camera, die redelijke foto`s schiet.  Een frontcamera voor het maken van selfies en houden van videogesprekken ontbreekt helaas.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch Pop C1 Duo in vogelvlucht

De Alcatel One Touch Pop C1 Duo onderscheidt zich  door de plaats voor twee simkaarten. Daarnaast is het toestel voorzien van een lage adviesprijs (circa 70 euro). Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Heeft plaats voor twee simkaarten
  • 3,5 inch-scherm met 480 bij 320 pixels
  • 1GHz dualcore-processor met 512MB werkgeheugen
  • Verwisselbare 1300 mAh-accu

Meer over de Alcatel One Touch Pop C1 Duo

Alcatel One Touch Pop C1 Duo

De meest onderscheidende feature van de Alcatel One Touch Pop C1 Duo is de ondersteuning voor twee simkaarten. Hiermee is het toestel geschikt voor gebruikers die zowel zakelijk als privé bellen, en niet twee smartphones willen gebruiken. Ook de lage  introductieprijs van circa 70 euro maakt de Pop C1 Duo interessant.

Wel jammer is het feit dat de C1 Duo voorzien is van matige specificaties en uit de doos op Android 4.2 (Jelly Bean) draait. Het toestel is niet bijgewerkt naar bijvoorbeeld Android 4.4 (KitKat), dus als gebruiker zit je vast aan een verouderde versie van het mobiele besturingssysteem.

De Alcatel One Touch Pop C1 Duo beschikt standaard over 4GB aan opslagruimte, waarvan ongeveer de helft beschikbaar is. Dat is wat aan de karige kant, maar de opslag is uit te breiden met micro-sd-kaartje.  Wanneer je bijvoorbeeld van plan bent om je gehele muziekcollectie op het toestel te plaatsen, dan  is de aanschaf van een geheugenkaartje het overwegen waard.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch Pop C1 Duo

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu