De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Alcatel One Touch Pop C3

1/4

Alcatel One Touch Pop C3: goedkope smartphone met matige specs

De Alcatel One Touch Pop C3 is een compacte smartphone met een 4 inch-scherm die lekker handzaam is. Het toestel komt in verschillende vrolijke kleurtjes beschikbaar en is door zijn lage adviesprijs dan ook uitstekend geschikt voor kinderen. Zij kunnen met de schermresolutie van 480 bij 800 pixels prima WhatsAppen, Facebooken en foto’s maken, maar de smartphone kan natuurlijk ook gewoon bellen.

Vanuit de doos draait de compacte smartphone op Android 4.2 (Jelly Bean), waarmee je de meest recente games en apps kunt downloaden en draaien. Lees ook over de opvolger van dit toestel, de Alcatel One Touch Pop C5. Op deze pagina beperken we ons tot de  One Touch Pop C3 en de beste aanbiedingen voor dit toestel.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch Pop C3 in vogelvlucht

De Alcatel One Touch Pop C3 weet zich voornamelijk te onderscheiden door de lage prijs. Daarnaast beschikt het toestel over matige specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 4 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • Draait op Android 4.2 (Jelly Bean)
  • 5 en 0,3 megapixel-camera voor het maken van foto’s
  • 1300 mAh-accu voorziet het toestel van energie en is verwisselbaar

Meer over de Alcatel One Touch Pop C3

Alcatel-One-Touch-Pop-C3

De One Touch Pop C3 is met zijn lage prijs interessant wanneer je op zoek bent naar een capabel toestel, maar niet veel geld wil uitgeven. Met afmetingen van 122 x 64.4 x 12 millimeter is de Pop C3 daarnaast lekker handzaam, en met 110 gram ook behoorlijk licht. Je kunt de goedkope smartphone dus gemakkelijk in je broekzak kwijt.

Verder is de One Touch Pop C3 voorzien van een 1,3GHz dualcore-processor, 512MB werkgeheugen en 4GB opslagruimte dat met een micro-sd-geheugenkaartje kan worden uitgebreid tot maximaal 32GB. Foto’s worden geschoten met de 5 megapixel-camera aan de achterzijde en selfies kun je maken met de 0,3 megapixel-frontcamera.

Energie krijgt het toestel van de  1300 mAh-accu, waarmee je vrij gemakkelijk het einde van de dag haalt. Ook kan de smartphone verbinden met wifi, bluetooth-apparaten en het mobiele 3G-netwerk.

→ Bekijk ook aanbiedingen voor de Alcatel One Touch Pop C3 met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch Pop C3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu