Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Alcatel One Touch Pop D1

1/4

Alcatel One Touch Pop D1: compact en goedkoop toestel

De Alcatel One Touch Pop D1 is een low-end smartphone  uit de stal van Alcatel. Het toestel is sinds september 2014 beschikbaar en draait standaard op Android 4.4 (KitKat). De smartphone  is voorzien van een relatief klein scherm van 3,5 inch met een resolutie van 480 bij 320 pixels. Hierdoor oogt het scherm niet bijzonder scherp, maar voor de meeste gebruikers zal dit voldoen wanneer zij niet te veel verwachten.

Het toestel is met zijn 101 gram vrij licht en behoorlijk handzaam (112 x 62 x 12 mm). De One Touch Pop D1 wordt aangestuurd door een simpele 1GHz dualcore-processor en heeft 512MB aan werkgeheugen. Kom ook meer te weten over een van de opvolgers van de D1, de Alcatel One Touch Pop D5.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch Pop D1 in vogelvlucht

De Alcatel One Touch Pop D1 is een compact toestel dat met  een schappelijke prijs in de winkels ligt. Daarnaast beschikt het toestel over bescheiden specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 3,5 inch-scherm met 480 bij 320 pixels
  • Voorzien van Android 4.4 (KitKat)
  • 1GHz dualcore-processor met 512MB werkgeheugen
  • 1300 mAh-accu voorziet het toestel van energie

Meer over de Alcatel One Touch Pop D1

Alcatel One Touch Pop D1

De specificaties van de Alcatel One Touch Pop D1 zijn – zoals te verwachten is bij een budgettoestel- behoorlijk low-end maar voldoen wel voor simpele taken als WhatsApp en Facebook. De One Touch Pop D1 heeft een 3 megapixel-camera die ondersteuning biedt voor digitale zoom, geotagging en hdr. Een autofocus-functie en led-flitser missen echter.

Handig  is  het feit dat het toestel op Android 4.4 (KitKat) draait en ondersteuning voor twee simkaarten heeft. Dat eerste  zorgt ervoor dat je de beschikking hebt over alle recente functionaliteiten en vrijwel iedere app kunt downloaden en gebruiken. Daarnaast is er dus plaats voor twee simkaarten, wat handig is wanneer je bijvoorbeeld  zakelijk en  privé belt.

De accu  van de Alcatel One Touch Pop D1 heeft een vrij lage capaciteit (1300 mAh) en staat garant voor zo`n 433 uur stand-by tijd. Toch haal je in de praktijk met een volle acculading gemakkelijk het einde van dag. Dit hangt  natuurlijk ook samen met hoe intensief je het toestel gebruikt.

→ Bekijk aanbiedingen voor de Alcatel One Touch Pop D1 met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch Pop D1

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu