Alcatel One Touch Pop S3

1/1

Nieuws

Laatste update: 9 jaren geleden

Alcatel One Touch Pop S3: spotgoedkope 4G-telefoon

De Alcatel One Touch Pop S3 is een goedkope smartphone die beschikt over een klein 4 inch-scherm (800 bij 480 pixels) en gemiddelde specs. Het toestel heeft echter één groot voordeel: ondersteuning voor 4G. Daardoor kun je met de Pop S3 op steeds meer plekken in Nederland en België gebruikmaken van snel mobiel internet. Met 123 x 64 x 10 millimeter is de smartphone bovendien erg compact, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen.

Hoewel het scherm door de resolutie niet ontzettend scherp oogt, zit het met de interne hardware wel snor. De 1,2GHz quadcore-processor zorgt er – in combinatie met het werkgeheugen van 1GB – voor dat Android soepel draait. Daarnaast kun je probleemloos de laatste apps en games spelen. Houd er wel rekening mee dat de opslagruimte van 4GB aan de krappe kant is. Wil je dus veel apps, video’s en liedjes downloaden, dan is een extra geheugenkaartje geen overbodige luxe. Gelukkig heeft de smartphone een sleuf waar een micro-sd-kaart in past.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch Pop S3 in vogelvlucht

De Alcatel One Touch Pop S3 is een spotgoedkope Android-smartphone met ondersteuning voor 4G. De specs van het toestel zijn niet bijzonder indrukwekkend, maar voor de meeste gebruikers zal de smartphone prima voldoen. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de One Touch Pop S3 op een rijtje gezet.

  • Compact 4 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • Vlotte 1,2GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • 4G-ondersteuning en 4GB aan uitbreidbare opslag voor apps en media
  • Twee redelijke camera’s met 5 en 0,3 megapixels

Meer over de Alcatel One Touch Pop S3

Alcatel One Touch Pop S3

Zowel aan de voor- als achterzijde zijn camera’s te vinden. De vga-frontcamera is handig om mee te videobellen, maar als je serieus wil fotograferen kun je het beste de 5 megapixel-camera aan de achterzijde gebruiken. Deze beschikt ook over een flitser. De 2000 mAh-accu is behoorlijk voor een compacte smartphone en zorgt ervoor dat je gemakkelijk de dag doorkomt met de One Touch Pop S3. Lees ook meer over de Alcatel One Touch Hero, een grote en betaalbare phablet van dezelfde fabrikant.

We hebben de Alcatel One Touch Pop S3 overigens  nog niet uitgebreid genoeg kunnen testen voor een review. Zodra hier verandering in komt, vind je op deze pagina ons oordeel over dit compacte en goedkope Alcatel-toestel.

→ Bekijk aanbiedingen voor de Alcatel One Touch Pop S3 met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch Pop S3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu