De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Alcatel One Touch Pop S7

1/4

Alcatel One Touch Pop S7: betaalbaar toestel met 4G

De One Touch Pop S7 is een budgetsmartphone  uit de stal van Alcatel die  in september 2014 werd uitgebracht. De smartphone combineert een lage prijs met 4G-ondersteuning. Daarnaast is de Pop S7 voorzien van specificaties die je bij een budgettoestel zou verwachten. Zo vinden we onder de motorkap een 1,3GHz quadcore-processor, die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Ook is er 4GB opslagruimte aanwezig voor het opslaan van foto`s en video`s en installeren van apps.

Met 9 millimeter is de One Touch Pop S7 niet heel dun, maar ook niet dik. Wel is het toestel met 162 gram wat aan de zware kant, al is dat te verklaren door het grote 5-inch scherm. Deze heeft overigens een resolutie van 960 bij 540 pixels, wat zorgt voor een pixeldichtheid van 220 ppi. Niet heel hoog dus, maar scherp genoeg  voor de gemiddelde smartphonegebruiker.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch Pop S7 in vogelvlucht

De Alcatel One Touch Pop S7 weet zich te onderscheiden door zijn lage prijs en ondersteuning voor 4G. Daarnaast is het toestel voorzien van redelijke specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5 inch-scherm met 960 bij 540 pixels
  • 1,3GHz quadcore-processor met 1GB werkgeheugen
  • 4GB aan uitbreidbaar opslagruimte voor apps en media
  • Kan overweg met 4G, draait op Android 4.4 (KitKat)

Meer over de Alcatel One Touch Pop S7

Alcatel One Touch Pop S7

Hoewel de Alcatel One Touch Pop S7 geen denderende specificaties heeft, is het wel fijn dat de toestel op Android 4.4 (KitKat) draait. Hierdoor heb je de beschikking over de meeste recente Android-functies. Een groot pluspunt is dat  kiest Alcatel er niet voor  heeft gekozen om de Pop S7 te voorzien van een eigen Android-schil.

Ook fijn is de relatief grote batterij, met een capaciteit van 3000 mAh. Deze staat garant voor circa 480 uur stand-by tijd en gaat bij normaal gebruik gemakkelijk een hele  dag mee. Ook is het mogelijk om de accu te vervangen, door het achterklepje van het toestel te verwijderen.

Wel is de Alcatel One Touch Pop S7 voorzien van een plastic behuizing. Hierdoor voelt en oogt het toestel wat goedkoop, al is dat bij de meeste Alcatel-toestellen het geval. De smartphone is tot slot in een zestal kleuren beschikbaar (zwart, wit, rood, blauw, geel en roze).

We hebben de Alcatel One Touch Pop S7 nog niet uitgebreid genoeg kunnen testen voor een review. Zodra hier verandering in komt, vind je op deze pagina ons oordeel over dit compacte en goedkope Alcatel-toestel.

→ Bekijk aanbiedingen voor de Alcatel One Touch Pop S7 met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch Pop S7

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu