Alcatel One Touch Scribe HD

1/3

Alcatel One Touch Scribe HD: grote en goedkope krachtpatser

De One Touch Scribe HD is een grote smartphone van Alcatel die voor een aantrekkelijke prijs wordt verkocht. De One Touch Scribe HD heeft een 5 inch-scherm met een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels. Ook leuk: bij de smartphone wordt standaard een stylus geleverd. Hiermee kun je tekenen op het scherm en daarmee foto’s van een leuk extraatje voorzien.

Een ander groot voordeel van de One Touch Scribe HD is dat de smartphone dualsim ondersteunt. Dit betekent dat je twee simkaarten in het toestel kunt stoppen die beide tegelijkertijd kunnen werken.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch Scribe HD in vogelvlucht

De One Touch Scribe HD is een interessant toestel dat Alcatel begin 2014 uitbracht. Het grote scherm en lage prijskaartje springen het meest in het oog. De belangrijkste features van de smartphone hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • Groot 5 inch-scherm
  • 1,2GHz quadcore-processor met 1GB aan werkgeheugen
  • Draait uit de doos op Android 4.1 (Jelly Bean)
  • 8 en 1,3 megapixel-camera voor het maken van foto’s

Meer over de Alcatel One Touch Scribe HD

One Touch Scribe HD

Door de twee simkaarten kun je bijvoorbeeld gebeld worden op je privĂ©nummer, maar ook zakelijke telefoongesprekken starten door met je zakelijke nummer te bellen. De One Touch Scribe HD is verder voorzien van een 1,2GHz quadcore-processor van Mediatek, 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaartje kan worden uitgebreid. Foto’s worden geschoten met de fraaie 8 megapixel-camera en via de 1,3 megapixel-camera aan de voorzijde kun je selfies maken en videobellen.

Vanuit de doos draait de One Touch Scribe HD op Android 4.1 Jelly Bean en door de accu van 2500 mAh kun je zeker de dag doorkomen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch Scribe HD

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu