Alcatel One Touch X Pop

1/3

Alcatel One Touch X Pop: goedkoop en compacte smartphone

De Alcatel One Touch X Pop is een goedkoop Android-toestel dat voorzien is van redelijke specificaties. Zo wordt de smartphone aangedreven door een 1GHz dualcore-processor met 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. Van laatstgenoemde is ongeveer 1GB beschikbaar voor de gebruiker, dus het is raadzaam om met het toestel een micro-sd-geheugenkaartje te kopen.

Het scherm van de One Touch X Pop meet 4,5 inch en heeft een resolutie van 960 bij 540 pixels.  Uit de doos draait de goedkope smartphone op Android 4.1 (Jelly Bean), een verouderde versie van het mobiele besturingssysteem.  De 1800 mAh-accu voorziet het toestel van energie.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch X Pop in vogelvlucht

De Alcatel One Touch X Pop beschikt over redelijke specificaties en een verouderde Android-versie. Toch is het toestel de moeite waard, vooral vanwege de lage prijs. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 4,5 inch-scherm met 960 bij 540 pixels
  • 1GHz dualcore-processor zorgt voor voldoende rekenkracht
  • Voorzien van Android 4.1 (Jelly Bean), naderhand niet geüpdatet
  • 1800 mAh-accu voorziet het toestel van stroom

Meer over de Alcatel One Touch X Pop

Alcatel One Touch X Pop

Met afmetingen van 131 x 68 x 10.9 millimeter behoorlijk handzaam, maar wel aan de dikke kant. Dit is echter geen ramp, want met het gewicht van 139 gram ligt het toestel fijn in de hand en kun je ‘m gemakkelijk in je broekzak kwijt. Wel jammer is de lage schermresolutie (960 bij 540 pixels), die  zorgt voor een pixeldichtheid van 245 ppi. Hierdoor zijn afzonderlijke pixels te onderscheiden en dat is wel een minpunt. Beelden ogen wat korrelig en sommige apps zullen er niet zo mooi uitzien op het scherm.

Verder  beschikt de Alcatel One Touch X Pop over Android 4.1 (Jelly Bean), een verouderde versie van het besturingssysteem. Zo zit je als gebruiker vast aan verouderde functionaliteiten en kun je niet elke app uit Google Play op het toestel gebruiken. Houd er ook rekening mee dat sommige spelletjes niet op de One Touch X Pop draaien. Het toestel is simpelweg niet krachtig genoeg om grafische intensieve games af te spelen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch X Pop

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu