Amazfit Band 5

1/3

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Lange batterijduur
  • Meet hartslag en meer

Minpunten

  • Niet zo uitgebreid als smartwatch
  • Geen GPS ingebouwd

Prijzen vergelijken

Met de Amazfit Band 5 meet je allerlei activiteiten vanaf je pols. Zo tel je je stappen, maar kun je er ook mee zwemmen. Lees alles over de Amazfit Band 5.

Lees verder na de advertentie.

Amazfit Band 5: smal, maar bomvol functies

De Amazfit Band 5 heeft een klassiek ontwerp dat we terugzien op meerdere fitnesstrackers, namelijk een dun bandje met smal langwerpig scherm. Op volwaardige smartwatches zien we vaak een groter scherm. Het aanrakingsgevoelige display op de Band 5 bevat een 1,1 inch-amoled-paneel. Daarop zie je helder de tijd, notificaties en andere informatie.

De Amazfit Band 5 verbind je gemakkelijk met je smartphone. Daardoor krijg je toegang tot alle gemeten informatie van de fitnesstracker, maar ontvang je ook notificaties op je Band 5. Houd je ’em ‘s nachts om, dan wordt de lengte en kwaliteit van je slaap gemeten.

amazfit band 5

Waterdichtheid, sensoren en functies.

De behuizing van de Band 5 is 5 ATM waterdicht. Dat wil zeggen dat ‘ie tot 50 meter onder water kan. Dat is handig om je hartslag en dergelijke te meten tijdens het zwemmen. Ook boven water is deze fitnesstracker breed in te zetten. Door de verschillende sensoren aan boord meet je onder meer je gezette stappen, de afgelegde afstand en de gemiddelde snelheid.

Een van de ingebouwde sensoren in de Band 5 is een bloedzuurstofmeter. Daarmee verricht je gemakkelijk SpO-2-metingen. Zo check je het niveau van zuurstofsaturatie, oftewel of er genoeg zuurstof in je bloed aanwezig is.

Prijs en beschikbaarheid

De Band 5 van Amazfit is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost minder dan 5 tientjes. Ben je geïnteresseerd in deze fitnesstracker? Bekijk dan onze prijsvergelijker voor de beste deal.

Amazfit Band 5 deals

Amazfit Band 5

12 mm

Siliconen band

Aluminium

€ 49,90

5 dagen

Bekijk bij bol.com plaza
bol.com plaza
Bekijk alle deals

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Amazfit Band 5

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu