1 Second Everyday: kort videodagboek van iedere dag

Gijs Ettes
10 augustus 2013, 13:00
1 min leestijd
1 Second Everyday: kort videodagboek van iedere dag
1 second everyday

Met 1 Second Everyday kun je iedere dag een filmpje van je leven maken, wel van maximaal 1 seconde. Die secondes worden aan het einde van een zelf bepaalde periode automatisch omgezet in een filmpje met al die fragmenten achter elkaar.

Het idee van een app als 1 Second Everyday is natuurlijk allesbehalve nieuwe. Er zijn immers al talloze zelfgemaakte filmpjes op YouTube te vinden met hetzelfde concept. Toch gebeurt het al snel dat mensen het één dag vergeten of er na een tijdje mee stoppen. 1 Second Everyday wil dat voorkomen, en herinnert je iedere dag aan het opnemen van je leven.

Lees verder na de advertentie.

1 Second Everyday biedt meerdere tijdlijnen en functies

Het handige aan 1 Second Everyday is dat je zelf een fragment kunt opnemen vanuit de app of simpelweg een fragment uit de rest van je telefoon kunt selecteren. Meerdere tijdlijnen worden daarnaast ondersteund, zodat je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen een aparte lijst kunt bijhouden.

Het is daarnaast mogelijk om al je fragmenten op te slaan op Google Drive en een filmpje samen te stellen van iedere periode die je wilt, bijvoorbeeld een maand, jaar of zelf bepaalde periode. Het enige nadeel van 1 Second Everyday is dat het 30 dagen gratis is. Daarna moet je een investering doen van een euro om verder te gaan.

Download: 1 Second Everyday (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu