1Password krijgt abonnementsoptie van 3 euro per maand

Thomas Haenen
4 augustus 2016, 13:14
2 min leestijd
1Password krijgt abonnementsoptie van 3 euro per maand

Gebruikers van 1Password kunnen binnenkort een abonnement op de dienst afsluiten voor drie euro per maand. Vervolgens kun je je wachtwoorden synchroniseren met een onbeperkt aantal apparaten en krijg je toegang tot verschillende andere nieuwe functies.

Lees verder na de advertentie.

1Password abonnement

Op dit moment moeten gebruikers nog eenmalig betalen voor elke app van 1Password. Stap je bijvoorbeeld over van iPhone naar Android, dan zul je opnieuw moeten betalen voor de nieuwe app. Die optie blijft bestaan, maar 1Password krijgt ook een abonnementsoptie. Voor 3 euro per maand kunnen gebruikers straks alle 1Password-apps downloaden en onbeperkt wachtwoorden synchroniseren tussen alle apparaten die ze bezitten.

project abacus

1Password ondersteunt nu ook tweestapsverificatie en de mogelijkheid om je wachtwoorden in te zien via de 1Password-site. Daar zie je ook een overzicht van welke wachtwoorden recent gewijzigd of verwijderd zijn uit je account. Aangepaste wachtwoorden worden automatisch gesynchroniseerd naar al je andere apparaten met 1Password.

AgileBits, het bedrijf achter 1Password, biedt sinds eerder dit jaar al verschillende abonnementsopties aan voor families en bedrijven. Voor individuele gebruikers was er echter nog geen mogelijkheid om een abonnement af te sluiten: zij werden verplicht elke app los aan te schaffen. LastPass, een van de populairste alternatieven voor 1Password, biedt al langer een abonnementsoptie aan. Lees ook onze tips voor veilige wachtwoorden op Android.

Een 1Password-abonnement kost 3 euro per maand, maar is de eerste zes maanden helemaal gratis. Voor dat bedrag krijgt één gebruiker toegang tot alle apps van het bedrijf, inclusief Pro-features en eventuele updates die AgileBits in de toekomst uitrolt. Families betalen 5 euro per maand; de app biedt dan ruimte voor meerdere gebruikers die gemakkelijker gegevens kunnen uitwisselen met elkaar.

1Password voor Android downloaden

De 1Password-app voor Android is gratis beschikbaar in de Play Store via onderstaande link. De app werkt op elk toestel met Android 4.1 of nieuwer en is 10MB groot.

Download 1Password in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu