Tip: zo krijg je 30GB cloudopslag bij OneDrive

Gijs Ettes
22 september 2014, 11:43
1 min leestijd
Tip: zo krijg je 30GB cloudopslag bij OneDrive
Microsoft OneDrive

Microsoft wil graag dat meer mensen gebruik gaan maken van clouddienst OneDrive. Het bedrijf gaf sowieso al 15GB gratis cloudopslag weg en verdubbelt dit nu als je ervoor kiest om foto’s automatisch te uploaden naar de cloud. Wanneer je dit vóór 1 oktober doet via de instellingen van de app heb je de beschikking over 30GB cloudopslag. Ter vergelijking: bij Google Drive krijg je 15GB cloudopslag gratis en bij Dropbox slechts 2GB. Wil je meer, dan zul je een abonnement moeten afsluiten.

Bij OneDrive zal dat voor veel gebruikers niet nodig zijn. Met de dienst kun je niet alleen automatisch foto’s en video’s uploaden, maar ook documenten openen en bewerken en bestanden doorzoeken en delen. De dienst werkt prima samen met Office Mobile, het gratis officepakket van Microsoft. Daarnaast kun je OneDrive doorzoeken met een krachtige zoekfunctie en de app beveiligen met een cijfercode.

Lees verder na de advertentie.

OneDrive downloaden

Via onderstaande link kun je OneDrive gratis downloaden. De grootte van de app verschilt per apparaat. Houd er wel rekening mee dat je voor de automatische uploadfunctie (waarmee je de 30GB cloudopslag ‘ontgrendelt’) minimaal Android 4.0 nodig hebt.

Download OneDrive in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu