3banana Notes heet vanaf vandaag Catch

Redactie
2 oktober 2010, 12:08
1 min leestijd
3banana Notes heet vanaf vandaag Catch
catch-logo

3banana Notes, één van de meest populaire applicaties om notities mee te maken, heeft een andere naam gekregen. Voortaan gaat de app door het leven als Catch. Naast de naamswijziging ziet de applicatie er frisser uit en zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is het vanaf nu mogelijk om je notities te ordenen, bijvoorbeeld op datum of op alfabetische volgorde. Daarnaast zijn hashtags in notities aanklikbaar, waardoor je meer notities ziet met dezelfde hashtag.

Catch is bedoeld om spontane ideeën vast te leggen: die fantastische film, het restaurantje waar je nog eens wilt eten, of die geweldige domeinnaam, die je tijdens de lunchpauze opeens hebt bedacht. De applicatie synchroniseert draadloos met de online dienst van Catch.com, waar je de notities en ook foto`s online kunt bekijken. Je kunt notities delen met anderen. Elke gedeelde notitie heeft een unieke URL die je kunt rondsturen of op populaire websites als Twitter of Facebook kunt publiceren.

Lees verder na de advertentie.

Wil je een andere applicatie om notities op te slaan installeren? Android Planet plaatste maandag een artikel met daarin een overzicht van de beste notitieblokken voor Android.

Downloaden? Scan de QR-code hieronder. Catch is gratis binnen te halen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's