‘3D foto-app Seene binnenkort naar Android’

Gijs Ettes
6 november 2013, 14:24
1 min leestijd
‘3D foto-app Seene binnenkort naar Android’
Seene Android app

De populaire foto-app Seene, waarmee het mogelijk is 3D-foto’s op je iPhone te maken, wordt op termijn ook beschikbaar voor Android. Dat geeft een van de makers, Andrew McPhee, aan in gesprek met AndroidPlanet. “We zetten Seene om voor gebruik op Android, zodra ons ontwikkelteam is uitgebreid.”

In Seene schiet je 3D-foto’s door met de lens van je smartphone om je subject te draaien. De app schiet een aantal kiekjes en stelt deze samen tot een afbeelding met diepte die je kunt bekijken of delen met anderen.

Lees verder na de advertentie.

Seene wordt door de makers naar eigen zeggen continu verbeterd. “We willen in een toekomstige versie het beter mogelijk maken om transparante objecten en objecten die zich ver weg bevinden, vast te leggen”, aldus McPhee. “Op korte termijn breiden we de sociale functies van de app uit, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om je leven in 3D te delen.”

3D-foto’s maken met Seene

Mooie foto’s schieten in Seene vergt wat oefening, maar gelukkig is er een tutorial die toont hoe je het beste het gewenste object kunt fotograferen. Een subject dat stilstaat en een vaste en rustige hand zijn daarbij erg belangrijk.

Seene toont een viertal vlakken die groen kleuren wanneer je de camera van je telefoon om het object beweegt. Is dat gebeurt, dan wordt automatisch de 3D-foto samengesteld.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu