Met deze 4 Android-apps maak je er een gezellig Pasen van

Redactie
27 maart 2016, 9:00
2 min leestijd
Met deze 4 Android-apps maak je er een gezellig Pasen van

Het is weer Pasen. Tijd voor gekleurde eieren, chocolade hazen en meer. Android Planet licht de vier leukste paas-apps uit.

Lees verder na de advertentie.

1. Egg Timer Free

Pasen

Pasen begin je met het paasontbijt. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je ei perfect gaar is, niet te hard maar ook niet te zacht.  Dat krijg je voor elkaar met de Egg Timer Free. Deze app heeft verschillende instellingen voor de grootte van het ei, de temperatuur (komt ‘ie uit de koelkast bijvoorbeeld) en op welke hoogte jij je bevindt. Daarbij kun je instellen hoe het ei gekookt moet worden, van net gestold tot rubber/kruimelig. De Egg Timer Free is gratis te downloaden in Google Play.

Download Egg Timer Free in Google Play (gratis)

2. Versier jouw paasei

Pasen

Met Versier jouw paasei kun je inspiratie opdoen voor het beschilderen van de eieren die je net zo perfect gekookt hebt. In de app kun je paaseieren versieren, zoeken naar paaseieren en nog veel meer. Ook bevat de app verschillende kleuren, patronen, accessoires en decoraties waar je uit kunt kiezen. De versierde paaseieren kun je vervolgens online delen met je vrienden, de echte eieren eet je natuurlijk op.

Download Versier jouw paasei  in Google Play (gratis)

3. Hidden Object: Easter Egg Hunt

Pasen

Onderdeel van Pasen is natuurlijk het zoeken van paaseieren. Deze verborgen objecten-game bevat 20 verschillende levels met allemaal prachtige  scènes waarin je op zoek moet gaan naar alle verstopte eieren. Je kunt verschillende modi kiezen om het moeilijker of makkelijker te maken, bijvoorbeeld door  eieren te vinden aan de hand van plaatjes, silhouetten, een woord of alle drie de moeilijkheidsgraden door elkaar. Hidden Object: Easter Egg Hunt is gratis te downloaden in Google Play.

Download Hidden Object: Easter Egg Hunt in Google Play (gratis)

4. Easter Bunny Run

Pasen

Tot slot is er een leuke game genaamd Easter Bunny Run in omloop. In de game vlucht je voor een grizzlybeer die het konijn wil opeten. Je kunt het konijn laten springen en vliegen om bijzondere manoeuvres uit te voeren om de beer voor te blijven. Er zijn acht verschillende bossen op alle zeven continenten uitgekozen voor deze game. In ieder nieuw level zijn er andere dieren beschikbaar en kun jezelf versterken met extra kleding of andere hulpmiddelen.

Download Easter Bunny Run in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu