De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

4 Player Reactor: wie heeft de snelste reactietijd?

Redactie
23 september 2010, 14:18
1 min leestijd
4 Player Reactor: wie heeft de snelste reactietijd?
4 player reactor

4 Player Reactor is een spelletje, dat je met het hele gezin kunt spelen. Wie heeft de snelste reactietijd? In 4 Player Reactor moet je niet alleen op een knop drukken als het scherm wit wordt of als er een geluidje klinkt. Het spel is namelijk veel complexer en bevat zestien modi. In het spelletje moet je op de knop drukken als het goede land bij de juiste land verschijnt, als de rekensom klopt, als de countdown de nul bereikt (de laatste drie seconden van het aftellen zie je niet) en als bepaalde geometrische vormen met elkaar botsen. Ook komen optische illusies, smileys, hoofdsteden, muizen en kleuren voorbij. De ontwikkelaars voegen regelmatig nieuwe modi toe, zodat 4 Player Reactor steeds leuker wordt.

Het spel kan gespeeld worden met één, twee, drie of vier spelers. Zorg wel dat je een telefoon hebt met een groot scherm (minimaal 3,7 inch), want anders zie je door vier dikke vingers het scherm niet meer. Je kunt een willekeurig spelletje spelen met verschillende rondes of een aangepast spel. Door een aangepast spel te kiezen kun je zelf bepalen welke modi er langs komen.

Lees verder na de advertentie.

Overigens wordt iemand met een snelle reactietijd niet altijd winnaar. Wanneer een persoon een paar punten voorligt op de rest, dan wordt het spel voor die persoon moeilijker gemaakt. Zo wordt de knop, waarop de persoon moet drukken, kleiner en gaat deze heen en weer bewegen.

4 Player Reactor ligt voor circa 2,50 euro in de Android Market. Met een bestandsgrootte van 2 MB past het spelletje gemakkelijk op het interne geheugen van je mobiele telefoon.

Categorie: Games
Thema: Plex

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's