4G-taxiservice Ugo werkt nu ook via Android

Gijs Ettes
22 oktober 2013, 16:47
1 min leestijd
4G-taxiservice Ugo werkt nu ook via Android
Ugo app logo

Sinds vandaag werkt taxiservice Ugo ook via Android, dankzij de gratis app die te downloaden is in Google Play. Ugo werkt met Android 2.3 of hoger en de app is 5,1MB groot.

De taxiservice onderscheidt zich de concurrentie door zijn spierwitte Kia Optima-taxi’s met felblauw logo die zijn voorzien van een 4G-wifi-verbinding. Zo ben je dus tijdens elk taxiritje verbonden, zelfs als je je eigen databundel hebt opgesoupeerd.

Ugo verscheen eerder als iPhone-app en is nu dus ook beschikbaar voor Android. Nieuwe gebruikers krijgen 10 euro rijtegoed, waardoor de eerste taxirit in veel gevallen gratis is.

Lees verder na de advertentie.

Taxiservice Ugo: zo werkt het

Ugo taxiservice app

Na het downloaden van de app open je deze en druk je op de knop om een taxi te bestellen. De chauffeur weet direct waar je je bevindt en doet vervolgens zijn best er zo snel mogelijk te zijn.

Is het aanvankelijke tegoed van 10 euro op, dan kun je ritjes makkelijk afrekenen met je creditcard of achteraf via je bankrekening.

Naast een snelle 4G-verbinding in de taxi, probeert Ugo zich te onderscheiden door klantvriendelijkheid.

Zo kun je je Android-smartphone of -tablet in de taxi opladen en word je thuisgebracht tot aan de deur. Bij regen begeleidt de taxichauffeur je met een paraplu.

Download: Ugo (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu