4SquareMinder zorgt ervoor dat je geen check-in vergeet

Wouter Nijsen
13 april 2010, 23:04
2 min leestijd
4SquareMinder zorgt ervoor dat je geen check-in vergeet
4SquareMinder Android

Met de dienst Foursquare kun je met behulp van je Android-telefoon inchecken op verschillende locaties, vergelijkbaar met Gowalla. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een restaurant, bioscoop, cafe, winkel of pretpark. Met een check-in laat je je vrienden weten wat je op dat moment doet. Je kunt inchecken op bestaande locaties maar ook zelf nieuwe toevoegen. Op die manier werk je mee aan het opbouwen van een database met interessante locaties. Zo kun je Foursquare dus ook gebruiken om in een onbekende plaats een restaurant of snackbar te zoeken.

De hoeveelheid mensen die op zo’n locatie inchecken zijn dat een aardige graadmeter voor de populariteit van het desbetreffende etablissement. Er zit tevens een soort van spelelement in Foursquare. Door vaak op een bepaalde locatie in te checken kun je de mayor van die locatie worden en diverse badges verdienen. Tevens loopt er een puntentelling mee die tevens zichtbaar is voor je vrienden zodat jullie samen je eigen competitie kunnen opbouwen. Nu kun je natuurlijk altijd en overal de Foursquare-applicatie actief laten om te zorgen dat je geen checkin mist, maar dat kan eenvoudiger.

Lees verder na de advertentie.

Met de applicatie 4SquareMinder weet je zeker dat je geen spot meer mist. Na het inloggen kun je namelijk in binnen de applicatie de plaatsen selecteren waar je recentelijk geweest bent en waarvan jij denkt dat je er op korte termijn weer in de buurt bent. Zodra dat inderdaad het geval is zal 4SquareMinder je een waarschuwing geven waarna je direct kunt inchecken zonder dat je eerst de Foursquare-applicatie moet openen.

4SquareMinder kan handig zijn voor de fanatieke spelers die er zeker van willen zijn dat ze geen enkele checkin missen. Wel zul je de staat van je accu in de gaten moeten houden aangezien deze applicatie continu je locatie vaststelt.

Downloaden van 4SquareMinder kan gratis in de Android Market, of door de onderstaande QR-code te scannen. Uiteraard is ook Foursquare gratis in de Android Market te vinden.

4SquareMinder

Foursquare

Categorie: Sociaal
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's