De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Luister ongelimiteerd muziek met het nieuwe 6 Seconds

Wouter Nijsen
9 mei 2015, 15:08
1 min leestijd
Luister ongelimiteerd muziek met het nieuwe 6 Seconds

Muziek luisteren op je Android kan nu ook met 6 Seconds. Dit is een nieuwe app die online radio afzoekt en je ongelimiteerd nummers laat skippen.

Lees verder na de advertentie.

Muziek luisteren met 6 Seconds

6 Seconds is een nieuwe app waarmee je  onderweg  muziek kunt luisteren en specifieke nummers opzoekt. Dat laatste doet de app door allerlei online radiokanalen te doorzoeken, en degene die het nummer daadwerkelijk afspeelt met je Android koppelt. 6 Seconds maakt dus niet gebruik van een uitgebreide muziekbibliotheek zoals Spotify. Dat gaat overigens niet ten koste van de snelheid van de app.

Tof is dat 6 Seconds je ongelimiteerd nummers laat `skippen`, waar je bij andere diensten nog wel eens te maken hebt met een limiet. Ook kun je persoonlijke favorieten markeren, zodat ze later gemakkelijker te vinden zijn.

De app werkt verder met een interface die zwaar leunt op veegbewegingen, en dat vergt wat gewenning. Zodra je de diverse mogelijkheden onder de knie heb, merk je echter dat de bediening van de app redelijk goed in elkaar steekt.

6 Seconds voor Android downloaden

6 Seconds is geen perfecte app en heeft niet zo’n groot  aanbod als Spotify, maar is leuk om eens te proberen. De app is gratis via de link hieronder te downloaden,  5,9MB groot en vereist Android 4.0 of hoger voor de installatie.

Download 6 Seconds in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu