De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

9292 lanceert nieuwe en sterk verbeterde reisplanner-app in Google Play Store

Redactie
3 september 2012, 16:16
1 min leestijd
9292 lanceert nieuwe en sterk verbeterde reisplanner-app in Google Play Store

9292 heeft vandaag hun nieuwe Android-app gelanceerd. En het is eindelijk de app die 9292 sinds het nieuwe design verdient. De nieuwe app vervangt het oude 9292 OV Pro die je van je Android-toestel kunt verwijderen. De nieuwe 9292 heeft het kenmerkende en zeer mooie design, werkt snel en is vooral gewoon enorm handig – in tegenstelling tot de oude app. Met 9292 heb je de mogelijkheid om een reis te plannen via het openbaar vervoer, waarbij de nadruk ligt op persoonlijke reizen die je via de app kunt bewaren.

9292 werkt via GPS, een bekende locatie als een winkelcentrum, station of belangrijk gebouw of adres, maar ook met zelf aangemaakte locaties. In de app heb je vier tabbladen: Plan je reis, Vertrektijden, Wijzigingen en Mijn 9292, waar je respectievelijk je reis kunt plannen en de vertrektijden van de dichtsbijzijnde halte, huidige werkzaamheden en je eigen profiel kunt zien.

Lees verder na de advertentie.

In de app kun je ook een eigen profiel aanmaken. Het 9292-profiel synchroniseert met de cloud, waardoor je eigen locaties (thuis, werk), veelgebruikte locaties en geplande reizen worden opgeslagen. Dit werkt zelfs via reizen die je met de computer plant. Door deze nieuwe functionaliteit ontvang je de geplande reis ook op je smartphone: een geweldige toevoeging.

Het mag gezegd worden: 9292 heeft een uitstekende nieuwe app gelanceerd.

Download: 9292 (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu