9292 toont voortaan actuele reisinformatie

9292, de populaire reisplanner voor het Openbaar Vervoer (OV), heeft een update gekregen waardoor de app nu ook actuele reisinformatie toont, zoals vertragingen en uitvallende treinen.

9292 heeft veel concurrentie van andere reis-apps, met als grootste concurrent de NS Reisplanner Xtra. Deze app is zeer nauwkeurig als het gaat om vertragingen, uitvallende treinen en plotselinge wisselingen van het spoor.

9292 toont dan wel informatie over meer OV-diensten, het miste de actuele reisinformatie. Heeft je trein vertraging? Dan sluit je volgende OV-reis, bijvoorbeeld met de bus, daar ook niet op aan. Met de nieuwe 9292 update worden ook deze veranderingen in je reis realtime verwerkt.

9292 update met actuele informatie

9292-actueelDe 9292 update verandert niets aan de interface van de app, maar bij reizen die vertraging oplopen of uitvallen staat er voortaan een melding bij. In de afbeelding rechts is bijvoorbeeld een wijziging van het spoor en een vertraging van enkele minuten te zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De wijziging wordt in oranje tekst binnen de app getoond. Hoewel rood beter had gestaan, is het wel fijn dat de vertragingen met een speciale kleur worden aangegeven.

Een voordeel van de 9292-app is de mogelijkheid om persoonlijke reisadviezen op te slaan en snel te bekijken. Zo kun je verschillende reisopties voor één locatie instellen, om bijvoorbeeld tussen de trein en bus of trein en metro te kiezen. Daarnaast kun je zelf locaties aanmaken, zoals ‘werk’, ‘oma’ of ‘thuis’.

Download

9292 is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.2 en hoger.

Download 9292 in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.