9292ov PRO nu in de Android Market

Redactie
4 mei 2010, 11:44
1 min leestijd
9292ov PRO nu in de Android Market
9292ov pro

Android-gebruikers die regelmatig met het OV reizen kunnen vanaf vandaag de applicatie 9292ov PRO downloaden. Met deze applicatie kun je reizen met trein, bus, tram en aanvullende vervoermiddelen plannen. Kortgeleden gaven we al een preview van 9292ov PRO en vanaf vandaag kun je het eindelijk zelf uitproberen. De applicatie is gratis te downladen.

Lees verder na de advertentie.

Plannen van een reis

Bij het opstarten van de applicatie kom je meteen op het planningsscherm. Je kunt hier op basis van huidige locatie, treinstation of exact adres aangeven waar je wilt vertrekken en aankomen.

Kosten en delen

Heb je eenmaal een geschikte reis uitgekozen, dan heb je de mogelijkheid om tussengelegen haltes en de kosten van je reis te bekijken. Ook kun je vanuit de applicatie meteen een e-mail sturen of twitteren dat je op een bepaald tijdstip op een bepaalde plaats aankomt. Met de knop rechtsboven in het scherm kun je je reis opslaan.

Extra’s

Er zijn nog meer mogelijkheden: zo kun je de taalinstellingen wijzigen (Nederlands/Engels) of vanaf je huidige lokatie kijken waar je naartoe kunt en welk vervoermiddel je dan moet nemen. Dat hoeft geen treinstation te zijn.

Downloaden kan door 9292ov in de Android Market te zoeken of via onderstaande QR-code.

Categorieën: Nederlands, Reizen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's