A Better Camera is veelzijdige camera-app met ruime opties

Rick van der Veer
16 januari 2017, 15:23
2 min leestijd
A Better Camera is veelzijdige camera-app met ruime opties

A Better Camera is een camera-app die ontstaan is door het samenkomen van meerdere camera-apps. Dit maakt het één van de meest veelzijdige apps voor het maken van foto’s en video’s dankzij de grote hoeveelheid opties.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met de app

A Better Camera is één van de meest complete camera-apps in de Play Store van het moment. De app is uitgerust met alle pro-opties die je zou verwachten op een smartphone. Je kunt foto’s in raw-formaat schieten, de witbalans aanpassen en panorama’s van tot wel 100 megapixel schieten. Daarnaast kun je de focus op verschillende punten in je afbeelding aanpassen en de sluitersnelheid aanpassen.

Ook op videogebied is A Better Camera uitgerust met handige functies. Tijdens het filmen kun je handmatig de focus, belichting en witbalans aanpassen. Daarnaast biedt de app hdr tijdens het opnemen van video, iets wat niet alle camera-apps kunnen. Het voordeel hiervan is dat de belichting van je video gelijkmatiger overkomt.

De applicatie beschikt ook over een aantal unieke features. Zo kun je automatisch bewegende objecten (zoals een fietser of auto) uit je foto’s filteren en de app foto’s laten maken voordat je zelf op de knop gedrukt hebt. Bovendien biedt de ontwikkelaar van de app een optionele widget voor op je homescreen. Hiermee start de camera direct in een specifieke modus, wat tijd kan besparen als je snel een goede foto wil maken.

A Better Camera downloaden

A Better Camera is via onderstaande link gratis te downloaden uit de Play Store. Voor 0,99 euro kun je ook de betaalde versie downloaden die je onbeperkt toegang geeft tot alle opties die de app te bieden heeft. Om de app te kunnen gebruiken heb je Android 4.0 of hoger nodig.

Download A Better Camera in Google Play (gratis)

Download A Better Camera Unlocked in Google Play (0,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu