De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Vier sowieso een witte kerst met A Good Snowman

Gijs Ettes
14 december 2015, 15:30
1 min leestijd
Vier sowieso een witte kerst met A Good Snowman

Ondanks dat  we dit jaar waarschijnlijk geen witte kerst krijgen, zijn er toch manieren om in de stemming voor de feestdagen te komen. Puzzelgame A Good Snowman is wat ons betreft de leukste.

Lees verder na de advertentie.

Sneeuwpoppen bouwen

Het ziet ernaar uit dat we voorlopig nog even moeten wachten voordat we in ons land sneeuwpoppen kunnen bouwen. Met de fraaie puzzelgame A Good Snowman kun je in ieder geval al in de stemming voor de feestdagen komen. In het spel kruip je in de huid van een klein, zwart monstertje dat niets liever doet dan sneeuwpoppen bouwen. Dat doet hij echter in kleine tuintjes waar nauwelijks sneeuw ligt, waardoor het  flink puzzelen is om toch het gewenste resultaat te krijgen.

A Good Snowman presenteert je in elk level met een tuintje en drie of meer sneeuwballen die je moet rollen en opstapelen om een pop te bouwen. In elke tuin is weinig ruimte en ligt net genoeg sneeuw voor een mooie pop. Ook moet je zorgen dat de onderste bal groter is dan de middelste en bovenste én rekening houden met de obstakels in elk level. Dit wordt logischerwijs lastiger naarmate je in de game vordert.

Het helpt dat A Good Snowman niet alleen uitdagend is, maar ook prachtig vormgegeven. Het spel heeft veel persoonlijkheid dankzij de fijne cartoony stijl en bijpassende muziek. Bovendien geeft de reactie van het monstertje als hij een sneeuwpop heeft gebouwd elke keer weer een voldaan gevoel.

A Good Snowman downloaden

Via onderstaande link kun je A Good Snowman downloaden. De game kost 5,05 euro, maar is vrij van reclame en in-app aankopen. Voor installatie is 72MB aan vrije opslagruimte en Android 2.3+ benodigd.

Download A Good Snowman in Google Play (5,05 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu